Sports

Η αντίδραση των Πορτογάλων στον τραυματισμό του Ιωαννίδη: «Χτύπησε ο… πόθος του Αμορίμ στην Σπόρτινγκ!»

Η αντίδραση των Πορτογάλων στον τραυματισμό του Ιωαννίδη: «Χτύπησε ο… πόθος του Αμορίμ στην Σπόρτινγκ!»

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε νωρίς από την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γερμανία, και το άτσαλο πέσιμό του προκαλεί… ανησυχία στους μνηστήρες του.

Εν αναμονή του επικείμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Γερμανία, η αποκλεισμένη «επίσημη αγαπημένη» αντιμετώπισε την οικοδέσποινα χώρα στο Γκλάντμπαχ και ηττήθηκε με 2 -1. Το γεγονός, ωστόσο, το οποίο αποτελεί είδηση είναι ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στο 8ο λεπτό του αγώνα. Ο 24χρονος επιθετικός πέφτει άτσαλα μετά από διεκδίκηση με τον (προ ημερών πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης) Αντόνιο Ρίντιγκερ, τραυματίζεται στον ώμο και αποχωρεί, αντικαθιστώμενος από τον Παυλίδη.

Αμφότεροι οι Έλληνες παίχτες πραγματοποίησαν εντυπωσιακές χρονιές με τους συλλόγους, αποτελώντας… θανατηφόρες αιχμές δόρατος για τις αντίπαλες άμυνες, με αποτέλεσμα έκαστος να εμπλέκεται σε ποικίλα μεταγραφικά σενάρια της Ιβηρικής. Το «9» του τριφυλλιού, «τρομάζει» με την πτώση του την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον Ρούμπεν Αμορίμ – εξ αρχής ο πλέον ένθερμος διεκδικητής του Ιωαννίδη – η οποία διατίθεται να προσφέρει έως και 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον ντύσει στα… δικά της πράσινα.

Χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα της επόμενης μέρας στον πορτογαλικό Τύπο, με τις A Bola και Record να γράφουν για την ασάφεια του μεγέθους της (ενδεχόμενης) ζημιάς πως «το βλέμμα του, ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει […]». Εν αναμονή του όποιου αντίκτυπου, τα σενάρια θα διαμορφωθούν ανάλογα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0