Sports Βusiness

«Κάτι πάει λάθος στον Ηρακλή»: Κέρδισε και τώρα στερείται τον 5ο πιο ακριβό του ποδοσφαιριστή!

«Κάτι πάει λάθος στον Ηρακλή»: Κέρδισε και τώρα στερείται τον 5ο πιο ακριβό του ποδοσφαιριστή!

Ατυχιών συνέχεια για τον Ηρακλή, καθώς παρότι πέτυχε το πρώτο του τρίποντο τη φετινή σεζόν, θα στερηθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τον Σείκ Ντουκουρέ. Ο Ιβοριανός, αποτελεί έναν εκ των ακρογωνιαίων λίθων του «Γηραιού» και τον 5ο πιο ακριβό ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

Σοβαρό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Θανάσης Στάικος, μόλις μερικές ημέρες μετά την πρώτη νίκη του Ηρακλή στη Super League 2! Ο Σέικ Ντουκουρέ έχει τραυματιστεί στον μηριαίο δικέφαλο και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για ρήξη στον μηριαίο δικέφαλο κάτι που απομένει να επιβεβαιωθεί και από τις εξετάσεις που θα γίνουν για να εκτιμηθεί και ο χρόνος αποθεραπείας.

Ο Ιβοριανός άσσος, αποτέλεσε μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση το περασμένο καλοκαίρι ερχόμενος από τον Άρη, με την αξία του (300 χιλιάδες ευρώ) να το μαρτυρά και σίγουρα η δεδομένη απουσία του θα είναι αρκετά σημαντική. Μοιράζεται τη θέση του 5ου πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Ηρακλή μαζί με τους, Γιώργο Σιδερά, Θεόδωρο Τσιριγώτη, Απόστολο Διαμαντή και τον Μιράντα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0