Sports Βusiness

Όταν ο Πανναξιακός έπαιρνε… 107.000 ευρώ από τον Μανωλά και μπορούσε να φτιάξει δύο γήπεδα 8Χ8!

Όταν ο Πανναξιακός έπαιρνε… 107.000 ευρώ από τον Μανωλά και μπορούσε να φτιάξει δύο γήπεδα 8Χ8!

Σαν «βόμβα» προέκυψε η είδηση της απόκτησης του Κώστα Μανωλά από τον Πανναξιακό. Ο Έλληνας επέστρεψε εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα του και… συγχώρεσε την ίδια την ομάδα του για την «επιπολαιότητα» που έδειξε στο παρελθόν. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι κάποτε, ο Μανωλάς έδινε στον τόπο του… 107.000 ευρώ μέσω της Ρόμα, αλλά εκείνος δεν τα αξιοποίησε!

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών. Εντός κι εκτός συνόρων. Η σπουδαία πορεία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ρόμα και Νάπολι κατά σειρά, εξηγεί το «γιατί». Όπως και οι 42 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Πήγε στην ΑΕΚ, έπαιξε και συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε σε Ρόμα και Νάπολι, σκόραρε ένα αλησμόνητο γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τη φανέλα των «τζιαλορόσι», σε μία «μυθική» ανατροπή στο Champions League.

Μετά από 17 χρόνια σπουδαίας καριέρας λοιπόν, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Γύρισε στη Νάξο και φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Δεν τον «πρόδωσε» ποτέ. Ούτε του κράτησε… κακία. Θα μπορούσε. Διότι κάποτε, ο Έλληνας στόπερ έδινε στον σύλλογο 107.000 ευρώ, αλλά εκείνος δεν τα αξιοποίησε προς όφελός του.

Το είχε δηλώσει ο ίδιος, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι του 2015. Έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του δηλαδή, μιλώντας στο sportcyclades.gr:

«Θα μπορούσαν με τα χρήματα από την Ρόμα και με την βοήθεια μου να έχουν φτιαχτεί δύο γήπεδα 8χ8, ώστε να αθλούνται σωστά τα παιδιά της Νάξου. Δυστυχώς τα χρήματα σπαταλήθηκαν ανούσια όπως πάντα και αυτός νομίζω είναι ο λόγος που ο Πανναξιακός δεν έχει βγάλει ποτέ κάποιον ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να παίξει ψηλότερα», είχε τονίσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0