Sports Βusiness

«Ασίστ… 100.000 με την ΑΕΚ»: Η Λαμία έκανε την πιο ακριβή κίνηση στην ιστορία της, με το πιο χαμηλό μπάτζετ του πρωταθλήματος! (video)

«Ασίστ… 100.000 με την ΑΕΚ»: Η Λαμία έκανε την πιο ακριβή κίνηση στην ιστορία της, με το πιο χαμηλό μπάτζετ του πρωταθλήματος! (video)

Ακούγεται οξύμωρο, αλλά η Λαμία το έκανε! Διαθέτει το χαμηλότερο μπάτζετ του πρωταθλήματος, αλλά το καλοκαίρι πραγματοποίησε την πιο δαπανηρή της κίνηση ιστορικά, αναλογικά με το Transfermarkt!

Είναι δυνατόν μία ομάδα να διαθέτει το χαμηλότερο μπάτζετ σε ένα πρωτάθλημα, αλλά την ίδια σεζόν να έχει πραγματοποιήσει και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της;

Σαφώς και είναι! Και το παράδειγμα είναι μπροστά μας. Είναι «ζωντανό». Αναφερόμαστε στη Λαμία, η οποία βρίσκεται στη Stoiximan Super League και σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt, διαθέτει το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας.

«Αγγίζει» τα 7.13 εκατομμύρια και αποτελεί την ομάδα που ξεκινά από χαμηλότερη βάση το πρωτάθλημά μας την τελευταία τριετία. Το προηγούμενο club που εκκίνησε μία σεζόν με μπάτζετ μικρότερο ή ανάλογο της Λαμίας, ήταν ο Απόλλων Σμύρνης το 2021. Είχε 6.85 εκατομμύρια μπάτζετ και δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα, τερματίζοντας στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς!

Από εκεί και πέρα όμως, σύμφωνα ξανά με τα στοιχεία της ίδιας πηγής δεδομένων, η Λαμία κατέγραψε φέτος την ακριβότερη κίνηση σε ολόκληρη την ιστορία της. Και αυτό διότι στα «record arrivals», ο μέσος Άρτεμ Μπίκοφ, που αφίχθη από την Ντιναμό Μινσκ, βρίσκεται στην κορυφή.

Αποκτήθηκε έναντι 100.000, διαθέτει αξία μισού εκατομμυρίου και έχει αγωνιστεί στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Έχει καταγράψει μάλιστα και ασίστ, μέσα στην OPAP Arena. Σωστά καταλάβατε. Στο γκολ του Φουρτάδο, με το οποίο η Λαμία προηγήθηκε απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0, προτού ισοφαριστεί από τον Μουκουντί στο φινάλε!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0