Sports Βusiness

Ο παίκτης της Premier League που θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός, πληρώνοντας ΜΟΝΟ με τα χρήματα της Ευρώπης!

Ο παίκτης της Premier League που θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός, πληρώνοντας ΜΟΝΟ με τα χρήματα της Ευρώπης!

Γνωστά έγιναν τα χρήματα που έχει βάλει στα ταμεία του ήδη ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκρισή του στο League Phase του Europa Conference League, με τους «πράσινους» να μπορούν οικονομικά να καλύψουν την αξία ενός ποδοσφαιριστή που έχει αξία πέντε εκατομμυρίων στο Transfermarkt!

Στην πρώτη League Phase τις ιστορίας του Europa Conference League θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός, μετά τη μεγάλη του πρόκριση επί της Λανς.

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και θα μπορέσουν μακροπρόθεσμα στη σεζόν, να ανεβάσουν τα έσοδά τους, προσθέτοντας στα ταμεία τους και χρήματα που προκύπτουν από bonus της UEFA.

Από εκεί και πέρα, αν υπολογίσουμε ως δεδομένους τους υπολογισμούς που έλαβαν χώρα από το Football Meets Data, ο Παναθηναϊκός έχει «κλειδώσει» τη δεδομένη χρονική στιγμή.432.000 ευρώ από όλες τις πιθανές «πηγές» εσόδων!

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ήθελε να προβεί σε μία μεταγραφή πέντε εκατομμυρίων, πριν τις 20 Σεπτεμβρίου, που ολοκληρώνεται η προθεσμία για τους ελεύθερους, θα μπορούσε να το κάνει. Και υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Premier League, που έχει χρηματιστηριακή αξία πέντε εκατομμυρίων.

Ο λόγος για τον Ντέλε Άλι, που έχει μείνει ελεύθερος από την Έβερτον, και συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

www.bnsports.grδ

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0