Sports Βusiness

Τσιάρτας, Πόνσε, Πιερό: Η ΑΕΚ «σπάει» τα ταμεία και κάνει την 4η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της!

Τσιάρτας, Πόνσε, Πιερό: Η ΑΕΚ «σπάει» τα ταμεία και κάνει την 4η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της!
Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως πλησιάζει η ΑΕΚ, η οποία θα συμπεριλάβει τον Πιερό στη λίστα των ακριβότερων κινήσεών της. Στα 3.5 εκατομμύρια υπολογίζεται το κόστος, δύο «ισοφαρίζει», έναν Έλληνα ξεπερνά!

Η είδηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Φραντζί Πιερό έχει «ταράξει» τη μεταγραφική πιάτσα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο πολυπόθητο deal.
Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα, βάσει αριθμών, φαίνεται να είναι αυτό που λέμε… value for money, καθώς το ποιόν του στα γήπεδα αποδεικνύεται από φοβερά νούμερα! Πρόκειται για τον ηγέτη της εθνικής Αϊτής και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του στο Ισραήλ με «γεμάτες» χρονιές στην διετή του παρουσία εκεί και μάλιστα πολλά γκολ. Αυτά που τόσο θα έχει ανάγκη φέτος ο Ματίας Αλμέιδα και γι΄ αυτό διατίθεται να τα… χρυσοπληρώσει.

Η πλουσιοπάροχη προσφορά των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αν αληθεύει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη αποτελεί θέμα συζήτησης, αφού θα επισφραγίσει μία εκ των πλέον ακριβών μεταγραφών της κιτρινόμαυρης ιστορίας!

Συγκεκριμένα, ο σέντερ φορ από την Καραϊβική, αν και εφόσον συμφωνηθούν όλα βεβαίως, θα καταλάβει απευθείας την τέταρτη θέση της σχετικής λίστας και θα βρίσκεται πίσω μόνο από νυν σημαντικές μονάδες της ΑΕΚ, κατά σειρά τους Ορμπελίν Πινέδα (6,5 εκατομμύρια ευρώ), Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (4) και Αμπουμπακαρί Κοϊτά (3,6). Θα ξεπεράσει τον Εζεκίελ Πόνσε (ο οποίος αποχώρησε φέτος και για τον οποίο ξοδεύτηκε το ίδιο ποσό), όπως και δύο «θρύλους» της «Ένωσης», τους Βασίλη Τσάρτα (επίσης 3,5 εκατομμύρια) και Γρηγόρη Γεωργάτο (3 εκατομμύρια). 

Αυτού του οικονομικού είδους... αναπόληση αυτόματα κάνει και την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεί μία πρώτη ένδειξη για την αξία του πάικτη. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις ομολουμένως, μένει να δούμε την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και την επιβεβαίωση ή μη του συγκεκριμένου ρεκόρ. 

Νικόλας Κανελλόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0