Sports Βusiness

«Έλα στη Λίβερπουλ, παίξε… 4 ματς, θα κοστίζεις 20 εκατομμύρια»: Τρελό, «κόκκινο» deal με την Μπρέντφορντ!

«Έλα στη Λίβερπουλ, παίξε… 4 ματς, θα κοστίζεις 20 εκατομμύρια»: Τρελό, «κόκκινο» deal με την Μπρέντφορντ!

Φοβερό deal έκλεισε η Λίβερπουλ, πουλά στην Μπρέντφορντ με 20 εκατομμύρια τον Σεπ φαν ντεν Μπεργκ, ο οποίος έπαιξε μόλις τέσσερις φορές με την ανδρική ομάδα. Εντυπωσιακό, ανεβάζει τα έσοδα από τις πωλήσεις του καλοκαιριού κοντά στα 70 εκατομμύρια!

Μία τρομερή πώληση βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει η Λίβερπουλ, η οποία μοιάζει να τα έχει βρει σε όλα με τον Σεπ φαν ντεν Μπεργκ, ως προς την παραχώρησή του στην Μπρέντφορντ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε προτάσεις από τη Μάιντς, στην οποία έπαιξε πέρυσι ως δανεικός, αλλά και από την Βόλφσμπουργκ, αλλά αμφότερες είχαν απορριφθεί, επειδή δεν ικανοποιούσαν οικονομικά τους «κόκκινους».

Η Λίβερπουλ ζητούσε 20 εκατομμύρια… ακατέβατα για τον Φαν ντεν Μπεργκ και εν τέλει, φαίνεται πως τα βρίσκει με τις «μέλισσες». Εξαιρετικές είναι άλλωστε, οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τον υψηλόσωμο στόπερ να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ μετά από τέσσερις, μόλις συμμετοχές, με την πρώτη ομάδα! Εντυπωσιακή πώληση, αναλογικά με το ποσό που βάζουν στα ταμεία τους οι «κόκκινοι»…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0