Sports Βusiness

Αν ο ΠΑΟΚ άντεχε μία φάση και 180 λεπτά, θα έβαζε στα ταμεία του περισσότερα χρήματα και από την… πώληση του Κουλιεράκη!

Αν ο ΠΑΟΚ άντεχε μία φάση και 180 λεπτά, θα έβαζε στα ταμεία του περισσότερα χρήματα και από την… πώληση του Κουλιεράκη!

Μία φάση μακριά και 180 λεπτά ακόμη. Τόσο απείχε ο ΠΑΟΚ από την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, από τεράστιο κέρδος και από ένα ποσό που δεν θα του δώσει ούτε η… ενδεχόμενη πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη!

Βρέθηκε μία «ανάσα» μακριά. Απείχε απλώς μία φάση. Ένα διώξιμο. Η μπάλα θα έφευγε και ο διαιτητής θα σφύριζε τη λήξη της αναμέτρησης. Μία άμυνα ακόμη.

Και όμως, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε. Δέχθηκε γκολ στην τελευταία φάση του ματς απέναντι στη Μάλμε, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League.

Δεν θα βρεθεί στα Play Offs και δεν κατάφερε ούτε τώρα να πανηγυρίζει τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το θέμα όμως, δεν είναι αποκλειστικά «ιστορικό». Είναι και οικονομικό. Διότι αν ο ΠΑΟΚ έμπαινε στους ομίλους, τότε θα άλλαζε επίπεδο και στο οικονομικό κομμάτι, εκτοξεύοντας τα έσοδά του.

Κι αυτό, καθώς θα έβαζε αυτόματα στα ταμεία του το ποσό των 18.620.000 ευρώ, ενώ θα μπορούσε να ξεπεράσει συνολικά τα 27 εκατομμύρια. Παράλληλα, κάθε νίκη στο νέο Champions League δίνει 2.700.000 ευρώ, ενώ η ισοπαλία 900.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, η πρόκριση στα playoffs θα του έδινε επιπλέον 5.000.000 ευρώ.

Συνεπώς, αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» άντεχε μία φάση ακόμη και άλλα… 180 λεπτά, τότε θα έβαζε στα ταμεία του περισσότερα χρήματα από τη διαφαινόμενη πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Γερμανία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0