Sports Βusiness

Μισθός… πρωτοκλασάτου παίκτη στην Ελλάδα: Ούτε που φαντάζεστε το «αστρονομικό» ποσό που δίνει το BBC στον Γκάρι Λίνεκερ!  

Μισθός… πρωτοκλασάτου παίκτη στην Ελλάδα: Ούτε που φαντάζεστε το «αστρονομικό» ποσό που δίνει το BBC στον Γκάρι Λίνεκερ!  
Το BBC φαίνεται πως δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον άλλοτε «αστέρα» του ποδοσφαίρου, Γκάρι Λίνεκερ. Και αυτό, φαίνεται με το «αστρονομικό» ποσό που του προσφέρει ετησίως, για να τον έχει στο δυναμικό του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού!

Το BBC Sport φημίζεται για τις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχει στο δυναμικό του. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά την επαγγελματική τους καριέρα επιλέγουν να κάνουν κάτι διαφορετικό, πόσο μάλλον όταν θα ενασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται είναι και αρκετά δαπανηρό να έχεις ανθρώπους του χώρου για την κάλυψη των αθλητικών γεγονότων, με τον Λίνεκερ να δέχεται περισσότερα λεφτά απ' ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League!

O Άγγλος εδώ και αρκετά χρόνια, έχει σταματήσει να «ταλαιπωρεί» τις αντίπαλες άμυνες και έχει στραφεί στην καριέρα του στο BBC, παρουσιάζοντας τα περισσότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα.  

LINEKEEE.jpg

Ρεπορτάζ από το εν λόγω Μέσο, επιβεβαίωσε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού. Και μάλιστα, το ποσό που αμείβεται, κάλλιστα θα μπορούσε να το έχει ένας πρωτοκλασάτος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος επωφελείται το λιγότερο με ένα ποσό κοντά στις 1,35 εκατ. λίρες ετησίως, με τον μισθό του να παραμένει ο ίδιος από το 2021 και έπειτα, όταν δηλαδή είχε λάβει και μία πολύ μικρή μείωση!

Σε αντίθεση με τον Λίνεκερ, άλλο ένα «μεγάλο» όνομα του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Άλαν Σίρερ, είδε τον μισθό του να μειώνεται σημαντικά και από τις 445 χιλ. λίρες τον χρόνο να πέφτει στις 380 χιλ.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-07-24_121815.png

Ενώ, ο δεύτερος υψηλότερος εισοδηματίας στο αγγλικό Μέσο είναι η παρουσιάστρια του Radio 2, Ζόι Μπολ, η οποία την πορηγούμενη χρονιά κέρδισε μεταξύ 950 χιλ. και 954,999 χιλ. λιρών!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0