Sports Βusiness

Λιονέλ Μέσι: Ολόκληρο νησί σε σχήμα «Μ» ως… σπίτι για την πάρτη του Αργεντινού (video)

Λιονέλ Μέσι: Ολόκληρο νησί σε σχήμα «Μ» ως… σπίτι για την πάρτη του Αργεντινού (video)

Ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε μία εξωφρενική πρόταση από έναν αρχιτέκτονα στο Μαϊάμι, ο οποίος παρουσίασε στα social media τα σχέδια του για το νέο σπίτι του Αργεντινού, με αμύθητη αξία.

Η θητεία του Λιονέλ Μέσι έως τώρα στην Ίντερ Μαϊάμι μονάχα ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, όμως, να ζει μία αρκετά… ήρεμη ζωή εκεί. Έχουν κυκλοφορήσει πολλά βίντεο με τον ίδιο να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας σε τοπικά καταστήματα, με τον κόσμο να τον ακολουθεί από πίσω σε κάθε του βήμα.

Είναι γνωστό ότι δεν του αρέσουν οι υπερβολές, ωστόσο εάν εκείνος κρίνει πως χρειάζεται περισσότερη ιδιωτικότητα, ο Βελίζ του έχει μία… έτοιμη ιδέα. Ο εν λόγω αρχιτέκτονας παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχέδια της ασύλληπτης έπαυλης που του έχει σχεδιάσει.

Πρόκειται για ένα… ολόκληρο νησί για την πάρτη του Αργεντινού, με το σπίτι να απεικονίζει το σχήμα «Μ» και να είναι τριώροφο. Περιλαμβάνει πισίνες, νεροτσουλήθρες, ένα υπερπολυτελές γκαράζ για τα αμάξια του Μέσι, game rooms, party room, σινεμά, τρία ελικοδρόμια και φυσικά ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η άνεση και η πολυτέλεια ήταν τα δύο πράγματα που είχε ο αρχιτέκτονας στο μυαλό του καθώς το έφτιαχνε, με το βίντεο από το πώς μπορεί να γίνει να είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Προσωρινά, ο Μέσι κατοικεί σε ένα σπίτι αξίας 5.5 εκατ. ευρώ στο Μαϊάμι, όμως, εφόσον τον ενδιαφέρει η πρόταση αυτή του Βέλιζ, το κόστος κατασκευής υπολογίζεται να πλησιάζει τα 100 εκατ. ευρώ!

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0