Sports Βusiness

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την... Adidas με βίντεο γεμάτο νοσταλγία (video)

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την... Adidas με βίντεο γεμάτο νοσταλγία (video)
Η Adidas θα «ντύνει» τον Παναθηναϊκό από τη σεζόν 2023/24.
Νέα εποχή ως προς την ένδυση του Παναθηναϊκού, μιας και ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον κολοσσό του αθλητικού ρουχισμού, Adidas.

Μάλιστα, το έπραξε μέσω ενός βίντεο που έκανε flashback στις προηγούμενες φορές που η συγκεκριμένη εταιρεία τον «έντυσε», σε μερικές από τις πιο ένδοξες ημέρες του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παναθηναϊκού:

«Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα»
.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0