Retro Stories

EURO 2016: Η στιγμή που ο Γκριεζμάν εκτελεί τη Γερμανία και η Γαλλία πάει… τελικό! (video)

EURO 2016: Η στιγμή που ο Γκριεζμάν εκτελεί τη Γερμανία και η Γαλλία πάει… τελικό! (video)

7 Ιουλίου 2016: Η διοργανώτρια Γαλλία, με μπροστάρη τον Αντουάν Γκριεζμάν, περνάει στον μεγάλο τελικό του EURO, αφήνοντας εκτός τη Γερμανία. Η «EURO ιστορία» της ημέρας στο BN Sports, μια προσφορά της Interwetten!

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του EURO 2024. Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της και η αγωνία κορυφώνεται. Μεγαθήρια και παραδοσιακές δυνάμεις είναι στους «4». Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία και Ολλανδία «καλοβλέπουν» το τρόπαιο, όμως μόνο μία θα το σηκώσει.

Η πρόσφατη πρόκριση της Γαλλίας και παράλληλα ο αποκλεισμός της οικοδέσποινας Γερμανίας, φέρνουν στη μνήμη μία μεγάλη «μονομαχία» στην ημιτελική φάση του EURO 2016 μεταξύ των δυο τους, που συνέβη μία μέρα σαν σήμερα, στις 7 Ιουλίου 2016.

Με 90 λεπτά να χωρίζουν τις δύο ομάδες από τον μεγάλο τελικό, ο Αντουάν Γκριεζμάν ανέλαβε να ηγηθεί των «τρικολόρ» για να τους στείλει εκεί όπου αργότερα θα έχαναν μέσα στο... σπίτι τους από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Η «EURO ιστορία» της ημέρας, είναι μια προσφορά της Interwetten!

Ο νυν άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο δικά του τέρματα, οδήγησε τη Γαλλία στον τελικό. Το τελικό αποτέλεσμα δια... ποδός Γκριεζμάν έφερε ενθουσιασμό στις εξέδρες αφού οι Γάλλοι ήταν οι διοργανωτές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο έμπειρος φορ έκανε το 1-0 και στη φωτογραφία, είναι η στιγμή που ο Γκριεζμάν πραγματοποιεί το 2-0, στο 72ο λεπτό, με κοντινή προβολή και με τον Μάνουελ Νόιερ εξουδετερωμένο.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0