Πρόσωπα

«Streets will never forget»: Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, δεν θα ξεχάσει τον Άρη, «έγραψε» την απόλυτη ιστορία στη Β’ Εθνική!

«Streets will never forget»: Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, δεν θα ξεχάσει τον Άρη, «έγραψε» την απόλυτη ιστορία στη Β’ Εθνική!

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έπαιξε στον Άρη και πλέον αγωνίζεται στη Super League 2. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος σκόραρε το πρώτο του γκολ με τον Καμπανιακό και ισοφάρισε ένα ρεκόρ που μόνο δύο Έλληνες είχαν καταφέρει μέχρι σήμερα.

Λίγοι πιθανώς θα τον θυμούνται με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Κι όμως, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αγωνιζόταν με τον Άρη από το 2017 μέχρι το 2020. Με τους Θεσσαλονικείς συμπλήρωσε 39 συμμετοχές και πέτυχε 19 γκολ, τα περισσότερα που έχει καταγράψει με μία ομάδα. Έχει παίξει και στη Super League το 2019-20, βρίσκοντας δίχτυα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (4-2).

Ο 35χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και συνολικά έχει αγωνιστεί με 15 ομάδες. Το εντυπωσιακότερο;  Έχει σκοράρει με 14 εξ' αυτών!

Η Βέροια είναι ο μοναδικός σύλλογος με τον οποίο δεν πανηγύρισε. Μεταξύ άλλων, έχει φορέσει τις φανέλες των Θερμαϊκού,ΚέρκυραςΔόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Χανιά και Αγία Νάπα. Σήμερα πλέον, παίζει και... σκοράρει για λογαριασμό του Καμπανιακού.

Στην τέταρτη αγωνιστική της Super League 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β, ο Διαμαντόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον σύλλογο. Ο Καμπανιακός είναι η 9η ομάδα στην καριέρα του στη Β΄Εθνική με την οπoία βρίσκει δίχτυα, αριθμό-ρεκόρ για τα ελληνικά . Μόνο δύο παίκτες έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο: ο Σάββας Σιατραβάνης και ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης.

Σε ολόκληρη την καριέρα του μέχρι τώρα, δεν έχει δεχθεί ποτέ απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 290 ματς, έχει βρει δίχτυα 103 φορές και έχει μοιράσει 12 ασίστ.

Δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο στην ως στιγμής, ούτε σε ατομικό ούτε συλλογικό επίπεδο. Αλλά ποιος μπορεί να του... στερήσει το όνειρο της επιστροφής στη Stoiximan Super League;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0