Πρόσωπα

Γελούσε με την εξέδρα, έπαιρνε κάρτα, ήταν ο κορυφαίος: O Κώστας Μανωλάς στη Νάξο ως παιδί! (video)

Γελούσε με την εξέδρα, έπαιρνε κάρτα, ήταν ο κορυφαίος: O Κώστας Μανωλάς στη Νάξο ως παιδί! (video)

Ο Κώστας Μανωλάς στα 16 του χρόνια… Να παίζει τελικό σχολικού πρωταθλήματος, να ειρωνεύεται την εξέδρα, να δέχεται κίτρινη κάρτα, να απειλεί με το κεφάλι, να είναι ο κορυφαίος! Ένα φοβερό βίντεο, 17 χρόνια πριν επιστρέψει στο «Νησί» για τον Πανναξιακό!

Ο Κώστας Μανωλάς έγινε viral, επιστρέφοντας στον Πανναξιακό, μετά από 17 χρόνια! Έχετε δει, όμως, το βίντεο αγωνίζεται στη Νάξο, στα 16 του χρόνια;

Το koinignomi.gr είχε φέρει στο «φως» πριν από χρόνια, ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο έγινε ξανά επίκαιρο, τις τελευταίες ώρες.

Ιδού, λοιπόν, ο 16χρονος τότε, Κώστας Μανωλάς, σε τελικό σχολικού πρωταθλήματος στη Νάξο, περίπου έναν χρόνο πριν έρθει στην Αθήνα!

Εν συνεχεία, την ιστορία την γνωρίζετε. Πού πήγε, πού έπαιξε, πόσα χρήματα έδωσε στη νυν ομάδα του με τη μεταγραφή του στη Ρόμα!

Τότε όμως, ήταν ο κορυφαίος της ηλικίας του στο «Νησί». Τσακωνόταν με αντιπάλους, έπαιρνε κίτρινη κάρτα, του φώναζε ο κόσμος, γελούσε με τα σχόλια της εξέδρας, εκτελούσε στατικές φάσεις, έπαιρνε κεφαλιά και απειλούσε!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0