Πρόσωπα

Τρίτος σε αναζητήσεις στο Transfermarkt o Βιδάλ; Γιατί μίλησε… ανοιχτά για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (video)

Τρίτος σε αναζητήσεις στο Transfermarkt o Βιδάλ; Γιατί μίλησε… ανοιχτά για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (video)

O Αρτούρο Βιδάλ τις τελευταίες δύο ώρες βρίσκεται τρίτος στις αναζητήσεις του Transfermarkt. Ο λόγος; Γιατί αναφέρθηκε στον πρώην «ερυθρόλευκο» σταρ, Χάμες Ροντρίγκες! Πού βρίσκονται, όμως, σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές;  

Μέσα από το διαδίκτυο, ο Αρτούρο Βιδάλ κατάφερε να γίνει ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής, όπου αναζητήθηκε στο Transfermarkt τις τελευταίες δύο ώρες. Ο Χιλιανός διεθνής έκανε stream και ρωτήθηκε από έναν φίλο που παρακολουθούσε το live, για το αν επηρεάζει η ηλικία ή όχι στο ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος με τι σειρά του έδωσε απάντηση… viral, αφού είπε πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας και έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός σταρ, που πέρασε και από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, πλέον αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και στην εθνική Κολομβίας.

Ο Χάμες εντάχθηκε στην ομάδα της Ισπανίας, τον Σεπτέμβριο του 2024. Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε οκτώ αγώνες της La Liga, τόσο ως βασικός όσο και ως αλλαγή. Έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δώσει μία ασίστ. Ο Κολομβιανός διεθνής βρίσκεται σε ηλικία 33 ετών και από ό,τι φαίνεται, έχει πολλά να δώσει ακόμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αρτούρο Βιδάλ έχει αφήσει και αυτός με τη σειρά του, το στίγμα του στην Ευρώπη. Αυτό μέσω της Μπάγερν Μονάχου, της Γιουβέντους, της Ίντερ, αλλά και της Μπαρτσελόνα. Ο Χιλιανός διεθνής αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ομάδα της Κόλο – Κόλο.

Ο Βιδάλ πλέον έχει φτάσει στα 37 του χρόνια, έχοντας αφήσει πίσω του, μία ένδοξη καριέρα. Με την ομάδα της Κόλο – Κόλο έχει συμμετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις. Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (Primera Division), καθώς και 10 αγώνες στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και τέσσερις στο Κύπελλο Χιλής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το stream του Βιδάλ:

Σπύρος Γραμμένος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0