Πρόσωπα

Τι έχει ζήσει ο Κωτσόπουλος σε 21 μήνες; Από το γκολ στον Τζολάκη, στη Φινλανδία, στην Καλαμάτα και σε MVP του Καμπανιακού!

Τι έχει ζήσει ο Κωτσόπουλος σε 21 μήνες; Από το γκολ στον Τζολάκη, στη Φινλανδία, στην Καλαμάτα και σε MVP του Καμπανιακού!

Τι έχει ζήσει ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος σε 21 μήνες. Πότε σκόραρε σε ένα Ατρόμητος – Ολυμπιακός, πότε ήταν στη Φινλανδία, πότε βρέθηκε στην Καλαμάτα, πώς έγινε ένας εκ των κορυφαίων της Super League 2! Επικό…

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος έχει ζήσει τα πάντα μέσα σε 21 μήνες. Ο Έλληνας σέντερ φορ, που έγινε γνωστός από την ομάδα του Ατρομήτου, πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Καμπανιακού. Όμως έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι έχει πετύχει ο παίκτης και πού ακριβώς βρισκόταν, τους τελευταίους 21 μήνες.

Ο Έλληνας σέντερ φορ τον Γενάρη του 2023  είχε... έδρα στο Περιστέρι και φορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου. Εκεί μάλιστα, είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο. Αυτό ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό στο δεύτερο σκέλος της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται στα ημιτελικά, παρά το 2-2.  Μία... bonus πληροφορία; Στο εν λόγω ματς είχε σκοράρει και ο Μαρσέλο, κάθε άλλο γνωστός από το φανταστικό πέρασμα του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Χετάφε, με δανεισμό από τον Ατρόμητο το 2019, ενώ πήγε ως ελεύθερος στη Φινλανδία και τη Μαριενχάμν, τρία χρόνια αργότερα. 

Εκεί ο Έλληνας επιθετικός δεν έμεινε αρκετά, αφού μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά βέβαια, δεν αγωνίστηκε στην Stoiximan Super League, αλλά στη Β’ Εθνική. Στη Super League 2, ο 27χρονος σέντερ φορ πέρασε από τη Μαύρη Θύελλα, για να βρεθεί έξι μήνες μετά στον Καμπανιακό με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην ομάδα του Καμπανιακού ως στιγμής είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης, αφού έχει πετύχει στα τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, δύο γκολ, σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Σπύρος Γραμμένος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0