Πρόσωπα

«Η τελευταία πρόκριση»: Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου που πλέον βρίσκεται σε… μικρότερη ομάδα από τη Νόα!

«Η τελευταία πρόκριση»: Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου που πλέον βρίσκεται σε… μικρότερη ομάδα από τη Νόα!

Στον Πανιώνιο ένα «σούπερ ταλέντο», στον Ατρόμητο δεν έπιασε, αλλά πάντα είχε την προοπτική για το βήμα παραπάνω. Και όμως, ο Σπιριντόνοβιτς πλέον αγωνίζεται σε ομάδα μικρότερης δυναμικότητας από τη… Νόα!

Ναι, η σημερινή συζήτηση αφορά ξεκάθαρα το Κύπελλο Ελλάδος. Και είναι απολύτως λογικό. Πρόκειται για έναν θεσμό που τους αφορά όλους, αποτελεί πόλο έλξης για όλους και για τον λόγο αυτόν, είναι σημαντικός.

Η κλήρωση της φάσης των «16» έγινε και μέρος αυτής αποτέλεσε και ο Πανιώνιος, ο οποίος αν κάνει το χρέος του και ξεπεράσει το εμπόδιο της Καβάλας – πιθανότατα -, τότε θα βρει στον δρόμο του τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Δύσκολο το εγχείρημα, πρόκειται για ομάδα της Stoiximan Super League. Αν όμως προκριθεί, τότε θα επιστρέψει στο 2019. Στην πιο πρόσφατη περίπτωση δηλαδή, κατά την οποία βρέθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, παρότι δεν συνέχισε και πιο μακριά.

Συνάντησε τον ΠΑΟΚ και η πορεία του σταμάτησε στην Τούμπα. Το BN Sports βρήκε αυτό το παιχνίδι, κοίταξε ποιοι έπαιζαν τότε και το «μάτι» σταμάτησε στον Σπιριντόνοβιτς. Τον θυμάστε; «Ναι», είναι η σωστή απάντηση!

Έπαιξε και στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο, ξεχώριζε με την τεχνική του κατάρτιση, αλλά δεν έκανε ποτέ το βήμα παραπάνω. Πού βρίσκεται λοιπόν τώρα; Στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας, όπου φορά τη φανέλα της Μούρα!

Εκεί πήγε ως ελεύθερος, καθώς το καλοκαίρι δεν είχε ομάδα. Έφτασε τα 30 του χρόνια, αλλά δεν έκανε ποτέ εν τέλει τη μεγάλη μεταγραφή. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται σε club χαμηλότερης δυναμικότητας, βάση Transfermarkt, και από τη Νόα, που απέκλεισε την ΑΕΚ.

Και μάλιστα, χαμηλότερης αξίας κατά δύο εκατομμύρια…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0