Πρόσωπα

Οι μεγάλες απουσίες της Μπράγκα για τον Ολυμπιακό και ο αρχηγός των 610 ματς καριέρας!

Οι μεγάλες απουσίες της Μπράγκα για τον Ολυμπιακό και ο αρχηγός των 610 ματς καριέρας!

Όρτα και Μπρούμα θα βρίσκονται στην αποστολή της Μπράγκα που έρχεται στην Ελλάδα, να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (03/10) για το Europa League, ενώ καλείται να διαχειριστεί τέσσερις σημαντικές απουσίες.

Η αποστολή της Μπράγκα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (03/10) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, περιλαμβάνει δύο παλιούς γνώριμους των «ερυθρολεύκων». Όρτα και Μπρούμα βρίσκονται στις επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ για το ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει στη διάθεσή του 23 παίκτες για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου και καλείται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ανάμεσα στα ονόματα του ρόστερ δεν υπάρχουν τέσσερις κομβικοί παίκτες για το παιχνίδι της Μπράγκα.

Οι Σαλασάρ, Ολιβέιρα και Μπαμπού, δε θα μπορέσουν να αγωνιστούν, ενώ αξίζει να σταθούμε στην τέταρτη απουσία των Πορτογάλων. Ο αρχηγός Ζοάο Μουτίνιο είναι ένας από τους τέσσερις τραυματίες, που θα χάσουν τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης και ίσως η απουσία του να επηρεάσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Πρόκειται για τον πιο έμπειρο παίκτη της Μπράγκα, με εμπειρία μεταξύ άλλων και στην Premier League, έχοντας 610 συμμετοχές και 40 τέρματα σε όλα τα πρωταθλήματα.

Ο 38χρονος κεντρικός μέσος θα είναι σημαντική απώλεια για τον Καρβαλιάλ, που παίρνει μαζί του την ίδια αποστολή που είχε και στην πρεμιέρα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η αποστολή της Μπράγκα:

 Ματέους, Σα, Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμεθ, Φερέιρα, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Μαρίν, Ριμπέιρο, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκορμπί, Γκάρμπι, Μάρκες, Βασκονσέλος, Μπρούμα, Γκιτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζανί, Γκάμπρι, Ρομπέρτο Φερνάντεθ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0