Πρόσωπα

«Βάλτε μας γκολ»: H καλύτερη άμυνα στη Super League 2, τέσσερις βαθμοί και ένας… εκπληκτικός δανεισμός από τον ΠΑΟΚ!

«Βάλτε μας γκολ»: H καλύτερη άμυνα στη Super League 2, τέσσερις βαθμοί και ένας… εκπληκτικός δανεισμός από τον ΠΑΟΚ!

Ανήκει στον ΠΑΟΚ, εντυπωσιάζει στον Μακεδονικό, δεν δέχεται γκολ και ο Στέλιος Μαλεζάς διαθέτει την ομάδα με την καλύτερη άμυνα της Super League 2! Τα «φώτα» πέφτουν στον Χρήστο Ταλιχμανίδη, μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του σε επίπεδο πρωταθλήματος για φέτος.

Μία σπουδαία νίκη, την πρώτη του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2, πανηγύρισε ο Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Καμπανιακού στο «σπίτι» του και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Σε ένα «φτωχό» από πλευράς φάσεων ματς, το σύνολο του Στέλιου Μαλεζά βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 15ο λεπτό. Σκόραρε ο Παναγιωτούδης και από εκεί και πέρα, αυτό που έπρεπε να κάνουν οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στο «τρίποντο», ήταν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Εύκολο για αυτούς! Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό; Διότι ο Μακεδονικός έχει δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, και δεν έχει δει την εστία του να παραβιάζεται σε κανονική ροή αγώνα!

Η αρχή έγινε για το Κύπελλο με τον Ορέστη Ορεστιάδας (0-1), ενώ η συνέχεια δόθηκε με τη Λάρισα, στον ίδιο θεσμό, όπου ναι μεν έχασε στη διαδικασία των πέναλτι, πλην όμως η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα και αισίως, επικράτησε με 1-0! Ποιοι είναι οι γκολκίπερ του θα ρωτήσετε εύλογα; Ο πρώτος, ο βασικός δηλαδή της ομάδας, ονομάζεται Χρήστος Ταλιχμανίδης και είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ!

Ο δεύτερος είναι ο Στέφανος Γουναρίδης, ο οποίος συνέδεσε την καριέρα του με τον ΟΦΗ και τον Άρη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0