Πρόσωπα

Όταν σε καλεί ο Μακελελέ, απλά… πηγαίνεις: Ποιο είναι το φοβερό ταλέντο που παίρνει ο Asteras AKTOR;

Όταν σε καλεί ο Μακελελέ, απλά… πηγαίνεις: Ποιο είναι το φοβερό ταλέντο που παίρνει ο Asteras AKTOR;

Ντεμπούτο με την Σεντ Ετιέν στα 16 του, διεθνής και με γκολ με την Κ18 της Γαλλίας, κορυφαίος παίκτης σε ευρωπαϊκό τουρνουά! Πόσα άλλα χρειάζεστε ως επιχειρήματα, προκειμένου να αντιληφθείτε πως ο Asteras AKTOR φέρνει έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, στα 18 του χρόνια;

Μόλις ενηλικιώθηκε. Αλλά έχει κάνει αρκετά πράγματα, προτού καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Έχει εκπληκτικές και τεράστιες δυνατότητες και έλαβε τηλεφώνημα από τον Κλοντ Μακελελέ.

Πώς να μην απαντήσει, πώς να το σηκώσει και να πει «όχι»; Έρχεται λοιπόν στην Ελλάδα ο Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού!

Πρόκειται για 18χρονο, όπως αναφέραμε, επιθετικογενή παίκτη. Συχνά τον βλέπουμε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως φορ και ως κρυφοεννιάρι. Είναι γρήγορος, με καλό σουτ και διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά από άποψη τεχνικής.

Με τη δεύτερη ομάδα της Σεντ Ετιέν έχει καταγράψει 13 συμμετοχές, με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ ως 16χρονος τον Σεπτέμβριο του 2022 αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Σεντ Ετιέν για τη Λιγκ 2.

Τελευταία του ομάδα ήταν η U21 της Γκινγκάμπ με την οποία κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Συλλόγων Κ21 στη Βρετάνη, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό απέναντι στην Καέν (1-0)!

Με την Κ18 της Γαλλίας έχει συμμετάσχει τρεις φορές σκοράροντας ένα τέρμα απέναντι στη Σκωτία.

Το 2022 ψηφίστηκε ως το καλύτερο ανερχόμενο αστέρι του ευρωπαϊκού τουρνουά Ploufragan U21.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0