Πρόσωπα

«Ξεκίνησε» με τον Μανδά: Ποιος είναι ο σκόρερ του Βόλου στο Κύπελλο, με τέσσερα ματς με την Ελλάδα και τρία με τη Σουηδία;

«Ξεκίνησε» με τον Μανδά: Ποιος είναι ο σκόρερ του Βόλου στο Κύπελλο, με τέσσερα ματς με την Ελλάδα και τρία με τη Σουηδία;

Τέσσερα ματς με την Ελλάδα, τρία με τη Σουηδία, πρώτη φορά στη Stoiximan Super League και γκολ με τον Βόλο! Μόλις το τρίτο συνολικά της καριέρας του. Ποιος είναι όμως ο Νίκος Δόσης;

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Βόλο, ο οποίος λίγες ώρες αφότου άλλαξε προπονητή, προηγείται με 3-0 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης 1960.

Σκόραρε δις ο Κόσζτα στο 9ο και το 40ο λεπτό, για να έρθει ένας Έλληνας που… λίγοι θα γνωρίζουν, για να κάνει το 3-0, 120 δευτερόλεπτα μετά το δεύτερο τέρμα.

Ο λόγος για τον Νίκο Δόση, ο οποίος αποτελεί φετινό, μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου. Πρόκειται για έναν 23άχρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος μεγάλωσε στη Σουηδία, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΙΚ Στοκχόλμης και έχει αλλάξει αρκετές ομάδες ως στιγμής στην καριέρα του.

Έχει αγωνιστεί στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην Έστερσουντ και τη Σλοβενία, αλλά έμεινε ελεύθερος από την τελευταία και ήρθε στην Ελλάδα. Ναι, καλά παρατηρήσατε.

Το όνομά του είναι ελληνικό, αλλά δεν είχε αγωνιστεί ποτέ πριν με ελληνικό club. Και όλα αυτά, ενώ είχε παίξει με την Εθνική μας ομάδα U16, όντας συμπαίκτης και του Χρήστου Μανδά! Μαζί ξεκίνησαν, προπονητής τους ήταν ο Βασίλης Γεωργόπουλος και ο Δόσης έδωσε τέσσερα ματς με την Ελλάδα, κερδίζοντας σε όλα!

Εν συνεχεία όμως, έδωσε τρία φιλικά με την U16 της Σουηδίας. Αυτό συνέβη το 2017 και έκτοτε, δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε παιχνίδι εθνικών ομάδων!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0