Πρόσωπα

Το «23» της… μεταγραφής: Ο Μαρσιάλ έχει πάρει ξανά τον αριθμό που επέλεξε στην ΑΕΚ, δεν σκόραρε και έφυγε!

Το «23» της… μεταγραφής: Ο Μαρσιάλ έχει πάρει ξανά τον αριθμό που επέλεξε στην ΑΕΚ, δεν σκόραρε και έφυγε!

Μία ιδιαίτερη επιλογή φαίνεται πως έκανε ο Άντονι Μαρσιάλ, αναφορικά με τον αριθμό που διάλεξε να φορά στην ΑΕΚ, με τον Γάλλο επιθετικό να παίρνει το «26». Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που το κάνει, με την πρώτη να είναι η σεζόν μεταγραφής του στη Μονακό!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Άντονι Μαρσιάλ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει το ακριβότερο deal στην ιστορία της, συμφωνώντας με τον Γάλλο στράικερ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 29χρονος άσος θα λαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ σε βάθος τριετίας το ποσό ανεβαίνει στα 11 εκατ. ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρσιάλ επέλεξε να φορά το νούμερο «26» στην ελληνική ομάδα, πράγμα που κάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Πότε συνέβη κάτι ανάλογο; Τη σεζόν 2012-13, όταν και βρισκόταν στη Λυών. Με αυτό το νούμερο ολοκλήρωσε τη χρονιά, δίχως να πανηγυρίσει ποτέ φορώντας το. Ωστόσο, στο τέλος της σεζόν, πήρε μεταγραφή στη Μονακό και «χάραξε» τη δική του πορεία στη Γαλλία, με το «23» στην πλάτη, προτού καθιερώσει το «9»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0