Πρόσωπα

Τεράστια μεταγραφή στην Κύπρο: Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, με δύο Europa League, αλλάζει για 12η φορά ομάδα!

Τεράστια μεταγραφή στην Κύπρο: Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, με δύο Europa League, αλλάζει για 12η φορά ομάδα!

Κάποτε κόστιζε 30 εκατομμύρια, κάποτε σήκωνε δις Europa League, κάποτε τα έβρισκε με την ΑΕΚ και ερχόταν στην Ελλάδα. Και τώρα, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ πηγαίνει στην Ανόρθωση, ως ελεύθερος από την Κράσνονταρ, στα 34 του χρόνια!

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Ανόρθωση, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Όλοι θα τον θυμάστε. Και είναι απολύτως λογικό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στα 34 του χρόνια, ο οποίος έχει παίξει σε 11 διαφορετικές ομάδες και έχει κατακτήσει και δύο Europa League.

Έχει περάσει από την Ελλάδα, έχοντας καταγράψει εννέα παιχνίδια με την ΑΕΚ, έχει παρέλθει και από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παίζοντας σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία.

Του λείπουν… Ιταλία και Γερμανία, αλλά θα προσθέσει στη συλλογή του την Κύπρο. Ο Κριχόβιακ τα έχει βρει σε όλα με την Ανόρθωση, ενώ έχει σηκώσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους με τη Σεβίλλη, από το 2014 μέχρι το 2016. Όταν μάλιστα πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, προ οκταετίας, κόστιζε στο Transfermarkt, 30 εκατομμύρια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0