Πρόσωπα

Harry Kane has written history: Τι κατάφερε ο Άγγλος με το χατ-τρικ του απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ;

Harry Kane has written history: Τι κατάφερε ο Άγγλος με το χατ-τρικ του απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ;

 Το ταλέντο του γνωστό. Το φονικό ένστικτο αδιαμφησβήτητο. Η σχέση με τα δίχτυα… παθολογικά ερωτική. Ό,τι ακριβώς, ως προς το τελευταίο δεν συμβαίνει με τα τρόπαια, αφού με κανένα δεν έχει επιβραβευτεί, κάτι που αποτελεί αντικείμενο χλευασμού, πόσο μάλλον τώρα και λόγω εθνικής Αγγλίας. Η αποψινή είναι βραδιά που αξίζει, θαυμασμού και αναγνώρισης, ίσως και σιωπηρής. Απόψε ο Χάρι Κέιν έριξε… «ντόρτια» και κανείς δεν τολμά να γελά. Ειδικά στην Κροατία.

Μόνο εντυπωσιακά θα μπορούσε να εξελιχθεί το παιχνίδι για την Μπάγερν, 3-0 στο ημίχρονο, όλη η επανάληψη «δική σου» για να παίξεις όμορφη μπάλα και να διασκεδάσεις τον κόσμο.

Είσαι ο Χάρι Κέιν και αποφασίσεις, έτσι κατά βούληση, πως η βραδιά σου… ανήκει.

Οι Βαυαροί γράφουν ιστορία στην Αλιάντζ Αρίνα με το 8-2 (για την ώρα) κόντρα στην άτυχη Ντιναμό και αυτός ο οποίος συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος σκόραρε… τετράκις! Ναι, τέσσερις (19', 57', 73', 78'), ολογράφως, φορές, όλα με την εσχάτη των ποινών, πλην του δεύτερου γκολ.

Έγινε ο πρώτος Άγγλος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 31 τέρματα και σκοράρει για 52 φορά σε… 50 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπάγερν.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0