Πρόσωπα

Η Super League 2 ξεκινά, ο Μπαράλες παίζει ακόμη και θέλει να κάνει κάτι που δεν μπόρεσε από το 2021!

Η Super League 2 ξεκινά, ο Μπαράλες παίζει ακόμη και θέλει να κάνει κάτι που δεν μπόρεσε από το 2021!

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι εδώ, ξεκινά κανονικά τη σεζόν στην 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ζητά την άνοδο με τη Μαύρη Θύελλα! Οφείλει να βοηθήσει, είναι ένας εκ των πιο έμπειρων στην Καλαμάτα. Θα σκοράρει όμως, άραγε, με το… αριστερό;

Ναι, όλοι μας παρακολουθούμε τη Stoiximan Super League! Και όχι μόνο όμως… Διότι πέρα από αυτή, ξεκινά και η 2η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η οποία σαφώς και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Πολλές οι αξιόλογες ομάδες, αρκετά τα club που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Super League. Μεταξύ αυτών φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και η Μαύρη Θύελλα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία κάνει εκκίνηση στη σεζόν από την Κρήτη και τα Χανιά.

Θέλει να ανέβει η Καλαμάτα, έχει αυξήσει το μπάτζετ της, με φόντο την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, διαθέτει ένα «κράμα» νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Και ένας εξ’ αυτών, είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες, που άπαντες θυμόμαστε από τον Asteras Aktor, τη Λαμία και γενικώς την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Είναι στα 37 του, παίζει ακόμη, αγωνίστηκε και κόντρα στην Παναχαϊκή και έχει ως στόχο να βοηθήσει την ομάδα του για την άνοδο. Το πλάνο του όμως, δεν περιορίζεται εκεί. Διότι ναι μεν είναι δεδομένο πως θα σκοράρει, αλλά έχουμε τρία χρόνια να τον δούμε να το κάνει με το αριστερό!

Βρίσκει δίχτυα κατά κύριο λόγο με το κεφάλι, με πέναλτι, με το δεξί, αλλά ουδέποτε με το αριστερό. Πότε συνέβη αυτό για τελευταία φορά; To 2021, σε ένα Απόλλων ΣμύρνηςAsteras AKTOR 0-1!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0