Πρόσωπα

Ένας πραγματικός Κύριος: Η ατάκα του Μεντιλίμπαρ για τον Παναιτωλικό και αυτό που ΔΕΝ του άρεσε στον Ολυμπιακό!

Ένας πραγματικός Κύριος: Η ατάκα του Μεντιλίμπαρ για τον Παναιτωλικό και αυτό που ΔΕΝ του άρεσε στον Ολυμπιακό!

Σημαντική ατάκα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την απρόσμενη ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! Συνεχάρη τον Παναιτωλικό, ξεκαθάρισε τι δεν του άρεσε!

Στην πολύ καλή τακτική προσέγγιση του Παναιτωλικού, η οποία ανάγκασε τον Ολυμπιακό να προτιμήσει τις σέντρες, στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Ο Βάσκος τεχνικός συνεχάρη την ομάδα του Αγρινίου, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η άμυνα της δικής του ομάδας δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους, παρ' όλα αυτά «μόνο κάναμε σέντρες», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Θέλω να πω μπράβο στον Παναιτωλικό, έπαιξε εξαιρετικά, μας δυσκόλεψε πολύ και μόνο κάναμε σέντρες. Τόσο, όμως, οι σέντρες μας, αλλά και τα σουτ έξω από την περιοχή, δεν ήταν καλά.

Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια, πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα. Αλλά εκτός από αυτό κάναμε και κάτι καλό, αμυντικά δεν επιτρέψαμε να μας δημιουργήσει πρόβλημα ο Παναιτωλικός. Αυτό είναι κάτι, που κάναμε καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0