Πρόσωπα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και κρίσιμα… 90’ για τον Αλόνσο: Θέλουν να τον στηρίξουν, αλλά μήπως πρέπει να βοηθήσουν και τα αποτελέσματα;

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και κρίσιμα… 90’ για τον Αλόνσο: Θέλουν να τον στηρίξουν, αλλά μήπως πρέπει να βοηθήσουν και τα αποτελέσματα;

Όλα είναι έτοιμα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο αγώνας που ξεχωρίζει, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (15/09, 20:30), που θα δώσουν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ένας αγώνας, που μπορεί να κρίνει πολλά, τόσο σε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσο και στις εξελίξεις, καθώς κανείς δεν ξέρει σε μία ενδεχόμενη ήττα των «πρασίνων» τι εξελίξεις μπορεί να έχει σχετικά με το θέμα του προπονητή!

Βρισκόμαστε λίγη ώρα πριν την έναρξη της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει συγκεντρώσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (15/09, 20:30), άλλωστε θα είναι και η πρώτη δυνατή μονομαχία της σεζόν, ανάμεσα σε ελληνικές ομάδες.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να καλύψουν το χαμένο έδαφος, των προηγούμενων αγωνιστικών, καθώς σε μία ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ, μένουν πολύ πίσω στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην αγωνιστική εικόνα, που θα παρουσιάσει το «τριφύλλι», αφού η αλήθεια είναι πως στις εγχώριες διοργανώσεις έχει προβληματίσει αρκετά.

Στην πρεμιέρα ο Asteras AKTOR «σόκαρε» τους «πράσινους» με τη νίκη του στο ΟΑΚΑ, με τον Λεβαδειακό η νίκη ήρθε με γκολ «buzzer beater» του Σπόραρ, ενώ απέναντι στην Athens Kallithea, ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και κατάφερε να... κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Τι μπορεί να σημαίνει μία ήττα των Κυπελλούχων Ελλάδας στην Τούμπα; Ήδη έχουν μαζευτεί «μαύρα» σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Ντιέγκο Αλόνσο και κανείς δεν ξέρει αν με μία ακόμα κακή εμφάνιση θα είναι και τη Δευτέρα (16/09) προπονητής της ομάδας.

Η διοίκηση έχει κάνει ξεκάθαρο πως στηρίζει τον Ουρουγουανό, άλλωστε αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές, αλλά και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτές.

Ωστόσο, θα είμαστε σοφότεροι μετά το ντέρμπι της αγωνιστικής, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν θα ήθελε με τίποτα να σκέφτεται πως θα φύγει με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη.

Πάντως αν κοιτάξουμε την παράδοση, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο μιας και στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει έξι νίκες έναντι τρεις του Παναθηναϊκού, ενώ μόλις ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0