Πρόσωπα

Από τις ακαδημίες της Σάο Πάολο και με «μηδέν» γκολ καριέρας, στον Μακεδονικό του Στέλιου Μαλεζά!

Από τις ακαδημίες της Σάο Πάολο και με «μηδέν» γκολ καριέρας, στον Μακεδονικό του Στέλιου Μαλεζά!

Ο Πέδρο Λούκας, από την Βραζιλία στην… Ελλάδα και τον Μακεδονικό! Από τις ακαδημίες της Σάο Πάολο και με συμμετοχή με την U-20, να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της SuperLeague 2, απέναντι στη Λάρισα. Συγκρατήστε το όνομα. Ακόμη και αν δεν έχει βάλει ποτέ γκολ στην καριέρα του…

Ρίχνει κανείς μία ματιά στην 2η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αλήθεια είναι πως πάντα θα βρει ενδιαφέροντα πράγματα για να παρατηρήσει.

Όπως και σε αυτήν την περίπτωση, με το BN Sports να μπαίνει στη διαδικασία να κοιτάξει τον Μακεδονικό και να κάνει μία ανάλυση του ρόστερ της ομάδας του Στέλιου Μαλεζά. Ξένους, Έλληνες, παίκτες που έμειναν, παίκτες που αποχώρησαν.

Και η προσοχή μας στράφηκε σε έναν 22άχρονο Βραζιλιάνο, που πιθανώς λίγοι θα έχουν αναρωτηθεί, πώς έφτασε στην πατρίδα μας.

Ο λόγος για τον Πέδρο Λούκας. Ένα παιδί που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Βάσκο ντα Γκάμα και τη Σάο Πάολο, δεν έπαιξε ποτέ με τις ανδρικές ομάδες και άφησε την Βραζιλία για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Μακεδονικός του έδωσε την ευκαιρία του και πέρυσι, πήρε φανέλα βασικού. «Θυριώδης», στο 1.86, δυνατός και με αρκετά στοιχεία που τον καθιστούν απαραίτητο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Fun fact; Δεν έχει σκοράρει ποτέ στην καριέρα του, ανεξαρτήτως Ηπείρου και ομάδας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0