Πρόσωπα

«Η Βοϊβοντίνα ενδιαφέρεται για τον πιο... ξεχασμένο παίκτη του Ολυμπιακού»: Έπαιξε 75 φορές και πλέον ψάχνει τη νέα του στέγη! (video)

«Η Βοϊβοντίνα ενδιαφέρεται για τον πιο... ξεχασμένο παίκτη του Ολυμπιακού»: Έπαιξε 75 φορές και πλέον ψάχνει τη νέα του στέγη! (video)
Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και οι περισσότερες ομάδες έχουν τελειώσει τους μεταγραφικούς τους σχεδιασμούς. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ δύσκολο έργο, καθώς αναγκάστηκε να «αποχαιρετήσει» αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας που βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και πολλοί δεν τον θυμούνται!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- σε ένα καλοκαίρι, που χρειάστηκε να «αποχαιρετήσει» πολλούς ποδοσφαιριστές.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονταν και κομβικοί παίκτες όπως οι Φορτούνης, Ποντένσε και Όρτα. Δεν γίνεται να ξεχνάμε και τους ποδοσφαιριστές που χρειάστηκε να πουν «αντίο» από τη Β’ ομάδα του συλλόγου, καθώς δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ζωή χωρίς... Φορτούνη και Ποντένσε: Τι κάνει ο Ολυμπιακός χωρίς τους δύο  παίκτες-«κλειδί» τη φετινή σεζόν

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, για έναν παίκτη που παραμένει στους Πειραιώτες αν και πολλοί θεωρούν πως έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος, αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018, έχει να καταγράψει επίσημη εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» από το 2022!

Ο Σέρβος επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Βοϊβοντίνα και ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν καθόλου αντίθετος σε μία ενδεχόμενη παραχώρησή του, καθώς είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 27χρονος είχε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις με τους Πειραιώτες, με κορυφαίες αυτές απέναντι στη Κράσνονταρ (4-0), όταν και σκόραρε δύο φορές, αλλά και όταν… χάρισε στους «ερυθρόλευκους» το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020! 

Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κανείς. Ακολούθησαν δανεισμοί στη Λεγανές, στην Ουράλ και στη Ρουμπίν Καζάν, αλλά ποτέ ξανά δεν θα κατάφερνε να κερδίσει μία θέση στους Πειραιώτες. Είναι άραγε ο Ραντζέλοβιτς ο πιο... ξεχασμένος παίκτης του φετινού Ολυμπιακού;

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0