Πρόσωπα

Με αξία 10 εκατομμυρίων και 12 ματς στο Champions League, στην Τούμπα; Πάει για «μπαμ», στο παρά… ένα των μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ!

Με αξία 10 εκατομμυρίων και 12 ματς στο Champions League, στην Τούμπα; Πάει για «μπαμ», στο παρά… ένα των μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ!

Μία τεράστια μεταγραφική κίνηση επιχειρεί να ολοκληρώσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ασχολείται με τον Ουμάρ Σολέ της Ζάλτσμπουργκ. Φοβερή περίπτωση, στα 24 του χρόνια, με 100+ ματς στην Αυστρία και αξία 10 εκατομμυρίων!

Ο 24χρονος, Γάλλος, Ουμάρ Σολέ της Ζάλτσμπουργκ είναι ο κεντρικός αμυντικός, που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν στο παρά… ένα των μεταγραφών!

Ακουγόταν γενικότερα πως οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνάς τους και αισίως, αποκαλύφθηκε ο στόχος τους.

Ο Σολέ λοιπόν, ανήκει στην Ζάλτσμπουργκ και είναι μόλις στα 24 του χρόνια. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Λυών, πήρε μεταγραφή στην Αυστρία και έχει καταγράψει περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την ομάδα του (106 για την ακρίβεια), έχοντας στα πόδια του και 12 ματς Champions League!

Βλέπει το γήπεδο από τα… 192 εκατοστά του και αποτελούσε ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του. Έχει αγωνιστεί μέχρι και την U-20 της Γαλλίας δις, δεν έχει καταγράψει συμμετοχή με την ανδρική ομάδα.

Πρόκειται για έναν δυναμικό στόπερ, ο οποίος έχει αξία 10 εκατομμυρίων στο Transfermarkt, τη δεδομένη χρονική στιγμή!

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0