Πρόσωπα

Ο Πιερό ήρθε στην ΑΕΚ, αλλά Βόλος και Athens Kallithea «πανηγυρίζουν»! - Τρία τα ενδεχόμενα, τα γνωρίζουν… Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ;

Ο Πιερό ήρθε στην ΑΕΚ, αλλά Βόλος και Athens Kallithea «πανηγυρίζουν»! - Τρία τα ενδεχόμενα, τα γνωρίζουν… Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ;

Έρχεται. Φτάνει. Έχουμε συμφωνία, υπάρχει… deal. Ο Πιερό θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Αλλά υπάρχει λόγος που Βόλος και Athens Kallithea «πανηγυρίζουν». Εν αντιθέσει δηλαδή, με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό!

Και κάπου εδώ, η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι γεγονός! Ο Φραντζί Πιερό απέχει μία «ανάσα» από την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην «Ένωση», με τα ελληνικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για οριστικό deal, ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή, τη Μακάμπι Χάιφα και την «Ένωση».

Αν όλα λοιπόν εξελιχθούν, όπως αναμένεται, η ΑΕΚ θα κάνει δικό της τον 29άχρονο φορ και θα υπογράψει μαζί του τριετές συμβόλαιο. Πράγμα δηλαδή που ο ίδιος πραγματοποιεί μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η μεγαλύτερη ικανότητα που διαθέτει ο Πιερό. Αναφερόμαστε αδιαμφισβήτητα στο σκοράρισμα. Έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα, φοβερές τοποθετήσεις και διακρίνεται για τα τελειώματά του. Παρόλα αυτά, πάντα χρειάζεται τον απαιτούμενο χρόνο για να προσαρμοστεί στην εκάστοτε ομάδα του.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως σε συνθήκες πρωταθλήματος, από την στιγμή που θα κάνει το ντεμπούτο του και έπειτα, σκοράρει στο τρίτο ή μετά το τρίτο παιχνίδι, για πρώτη φορά με τη φανέλα του club που εκπροσωπεί. Δεν έχει σκοράρει ποτέ στο πρώτο ή το δεύτερο ματς.

Η ταχύτερη προσαρμογή του έλαβε χώρα στη Μακάμπι Χάιφα, πριν από δύο χρόνια. Έπαιξε απέναντι στην Μπερ Σεβά, ήταν η 3η του εμφάνιση με την ομάδα του Ισραήλ και χρίστηκε σκόρερ.  Με τη φανέλα της Γκινγκάμπ χρειάστηκε τέσσερα ματς, ενώ με αυτή της Μουσκρόν, δύο περισσότερα.

Αν λοιπόν η «παράδοση» που τον ακολουθεί… συνεχιστεί, τότε η ΑΕΚ δεν θα τον δει να πανηγυρίζει με τη φανέλα της, στα δύο επόμενα παιχνίδια. Απέναντι δηλαδή σε Βόλο και Athens Kallithea. Τα σενάρια όμως, κάνουν λόγο για γκολ σε ένα ή περισσότερα, από τα τρία επόμενα. Με τον Παναθηναϊκό, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ.

Αν φτάσουμε στο σημείο να μην επιβεβαιωθεί το στατιστικό, υπάρχει ένα σενάριο ακόμη. Να περιμένουμε μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου για να ανοίξει λογαριασμό. Στις Σέρρες δηλαδή, κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Αναλυτικά, ο αριθμός των αναμετρήσεων που χρειάστηκε ο Πιερό για να σκοράρει για πρώτη φορά, σε κάθε πρωτάθλημα:

Μουσκρόν: Γκολ στην 6η του εμφάνιση απέναντι στη Σαρλερουά

Γκινγκάμπ: Γκολ στην 4η του εμφάνιση, απέναντι στη Λεμάνς

Μακάμπι Χάιφα: Γκολ στην 3η του εμφάνιση, απέναντι στη Μπερ Σεβά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0