Πρόσωπα

Η απόλυτη «ιστορία» από την Κορίνθιανς: Ο Ντεπάι θύμισε τον… Σάμαρη και έναν Κύπριο!

Η απόλυτη «ιστορία» από την Κορίνθιανς: Ο Ντεπάι θύμισε τον… Σάμαρη και έναν Κύπριο!

Απίθανη μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στην Κορίνθιας, «ξύπνησε» αναμνήσεις Εθνικής Ελλάδος και Ανδρέα Σάμαρη. Και για να είμαστε ακριβείς, όχι μόνο…

Είναι αλήθεια! Ο Μέμφις Ντεπάι αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Κορίνθιανς.

Είναι γεγονός. Η μετακίνησή του στην Βραζιλία, ναι μεν δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, αλλά είναι δεδομένη. Διότι σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε στην Κορίνθιανς και αφήνει οριστικά την Ευρώπη.

Ήταν ελεύθερος, συζητήθηκε και για τις ελληνικές ομάδες, περίμενε την κατάλληλη στιγμή και είναι δεδομένο πλέον, πως μετακινείται στη Βραζιλία.

Μοιάζει με… ιδιαίτερη μεταγραφή. Δεν είναι άλλωστε σύνηθες, ένας Ολλανδός να παίξει στο Brasileiro. Δεν συμβαίνει και… κάθε σεζόν. Και για την ακρίβεια, έχει γίνει μόλις μία φορά!

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι ο πρώτος Ολλανδός που το κάνει, μετά τον Σέεντορφ και τον Σερτζίνιο Γκριν. Και θα γίνει ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας του, σε αυτό το πρωτάθλημα. Και κάπως έτσι, ισοφαρίζει τον Ανδρέα Σάμαρη της Ελλάδας, που είχε παίξει στην Κοριτίμπα, και τον Αλεξάντρε Νέγκρι της Κύπρου, που είχε μετακινηθεί στην Πρέντα, ως νεαρός γκολκίπερ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0