Πρόσωπα

«Βιετέσκα, έλα στον ΠΑΟΚ»: Με 300+ συμμετοχές, με έξι ομάδες στα 28 του και με ένα φοβερό στατιστικό με την Πολωνία! (pic)

«Βιετέσκα, έλα στον ΠΑΟΚ»: Με 300+ συμμετοχές, με έξι ομάδες στα 28 του και με ένα φοβερό στατιστικό με την Πολωνία! (pic)

Παίρνει Βιετέσκα ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στην Ιταλία, σε μία σπουδαία κίνηση με τη μορφή δανεισμού, αναλογικά και με τους αριθμούς του!

Μία «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο Ματέους Βιετέσκα, ο οποίος σύμφωνα με τους Ιταλούς αφήνει τη Νάπολι και πλησιάζει στην ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού!

«Μετά το όχι στην Παλέρμο και το αποτυχημένο deal με την Ουντινέζε, ο Πολωνός αμυντικός είναι έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Η ευρωπαϊκή λίστα έκλεισε, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν το βάζουν κάτω. Είναι πολύ σημαντικό για τον Λουτσέσκου να έχει στο ρόστερ έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.»

Όσον αφορά για το αν η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς; Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει περάσει από έξι διαφορετικές ομάδες, μόλις στα 28 του χρόνια.

Το ρεκόρ συμμετοχών του έγκειται στη Λέγκια Βαρσοβίας, όπου κατέγραψε 155 συμμετοχές, ενώ το μοναδικό club που έπαιξε ο Βιετέσκα και δεν πανηγύρισε γκολ, είναι η Κάλιαρι (23 συμμετοχές, 2 ασίστ).

Εντυπωσιακό πάντως, το πόσο σημαντικός είναι για την χώρα του, με τον Βιετέσκα να έχει φορέσει τη φανέλα της Πολωνίας σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, από την u-15 και έπειτα!

Τέσσερις συμμετοχές έχει πραγματοποιήσει με την χώρα του, δεν έχει σκοράρει ακόμη. Συνεπώς, τα 25 γκολ του, έχουν όλα λάβει χώρα σε διασυλλογικό επίπεδο.

αρρ_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0