Πρόσωπα

Ο Ελ Κααμπί έκανε το 85,7%: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η νίκη στη Λαμία και το απόλυτο στο πρωτάθλημα;

Ο Ελ Κααμπί έκανε το 85,7%: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η νίκη στη Λαμία και το απόλυτο στο πρωτάθλημα;

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λαμία, στην 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν με 3-0 στο ΔΑΚ. Σκόρερ και πρωταγωνιστής ο Ελ Κααμπί, που «ξεκλείδωσε» το ματς και ανέβασε το ιδιαίτερο ποσοστό του στο 85,7%! Και το «αήττητο» σερί συνεχίζεται…

Ήθελε το 3Χ3 ο Ολυμπιακός, προκειμένου να καταφέρει να πάει ήρεμος και με το απόλυτο στη διακοπή. Και ακριβώς αυτό κατάφερε.

Ταξίδεψε στη Λαμία, έπαιξε στο ΔΑΚ, έκανε τα… απαραίτητα και επικράτησε με 3-0 των γηπεδούχων, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Διότι ο Μαροκινός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους και επί της ουσίας, «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Λαμίας, που πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο. Και από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε, το σερί του Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζεται, σκοράροντας εν τέλει και στο φινάλε!

Ποιο σερί ακριβώς; Έχει να κάνει με τα ματς, στα οποία έχει κατορθώσει να βρει δίχτυα σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος. Μετρούσε 13, έφτασε στα 14 διαφορετικά. Και πλέον, έχει κερδίσει στα 12 από αυτά, ενώ έχει μείνει και δις στην ισοπαλία.

Πρακτικά λοιπόν, όταν ο Ελ Κααμπί πανηγυρίζει, ο Ολυμπιακός συνηθίζει να κερδίζει. Και από την στιγμή που ζούμε στο 2024 και άπαντες μιλούν για αριθμούς, το 85.7 του Μαροκινού φορ, μόνο «αμελητέο» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0