Πρόσωπα

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που το ήθελε όσο κανείς: «Αν είναι έτσι και με τη Λανς, το ΟΑΚΑ θα πανηγυρίζει στις 00:00!»

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που το ήθελε όσο κανείς: «Αν είναι έτσι και με τη Λανς, το ΟΑΚΑ θα πανηγυρίζει στις 00:00!»

Ένας Βραζιλιάνος που «δένεται» με την Ελλάδα, του αρέσουν τα «πράσινα» και πανηγυρίζει με τον Παναθηναϊκό, σαν… οπαδός του!

Ήρθε στην Ελλάδα μόλις στα 24 του χρόνια. Έχει περάσει από την Αγγλία. Έχει πάει και στην Τουρκία. Γνωρίζει πώς είναι να παίζει σε «καυτές» ατμόσφαιρες.

Το τελευταίο του παιχνίδι άλλωστε, ήταν αυτό απέναντι στην Κόνιασπορ, με τη φανέλα της Γαλατασαράι. Είχε περάσει ως αλλαγή, για 16 λεπτά. Έζησε το ματς, αλλά γνώριζε πως θα αποχωρήσει από τη γειτονική μας χώρα.

Εν τέλει, μερικούς μήνες μετά, ο Τετέ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Μετρά έξι ματς με τα «πράσινα», σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει μία φορά. Παίζει και αντιλαμβάνεται κανείς πως το θέλει πολύ.

«Δένεται» με την ομάδα του, θέλει να κερδίζει, γνωρίζει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για τον λόγο αυτόν, ανέλαβε και στις καθυστερήσεις του ματς με τον Λεβαδειακό την εκτέλεση φάουλ. Το κάνει, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ. Πιάνει το κεφάλι του ο Τετέ.

Αλλά συνεχίζει να το πιστεύει. Μερικές στιγμές μετά, βλέπει την κεφαλιά του να καταλήγει στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Σπόραρ σκοράρει. Και ο Βραζιλιάνος «ξεσπά». Πανηγυρίζει. Κατευθύνεται προς τον πάγκο. Ήθελε πολύ τη νίκη. Του αρέσει που είναι στην Ελλάδα.

Και αν απομονώσει κανείς τις αντιδράσεις του, αντιλαμβάνεται πως ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει στη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Και αυτόν ακριβώς τον Τετέ, χρειάζεται η ελληνική ομάδα, μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λανς!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0