Πρόσωπα

Ο Ομάρ Κόλεϊ, ο Κώστας Μανωλάς και η συμφωνία του… 60%: Πώς ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη διετία, με το 1+1;

Ο Ομάρ Κόλεϊ, ο Κώστας Μανωλάς και η συμφωνία του… 60%: Πώς ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη διετία, με το 1+1;

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στον Ομάρ Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ, με την ελληνική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με την Μπεσίκτας για την αγορά του. Στα 1.2 εκατομμύρια η συμφωνία, με αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου για ένα έτος ακόμη, σε περίπτωση που αγωνιστεί στο 60% των περιπτώσεων! Και πώς εμπλέκεται σε όλο αυτό ο Κώστας Μανωλάς;

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό από την Γκάμπια και απομένουν τα τυπικά με την Μπεσίκτας για τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν βρει με τον Ομάρ Κόλεϊ για συμβόλαιο που αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ και αυτόματη ανανέωση, εφόσον αγωνιστεί στο 60% των παιχνιδιών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά, ο Κόλεϊ έχει παίξει 338 ματς στην καριέρα του, στα 31 του έτη, με το ρεκόρ συμμετοχών του να καταγράφεται στην Σαμπντόρια! Συνεπώς, μοιάζει… δεδομένο πως αν δεν έχει τραυματισμούς, θα μείνει στην Ελλάδα για τουλάχιστον μία διετία, καθώς προορίζεται για τη θέση του βασικού!

Όσον αφορά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που τον έχει αντιμετωπίσει περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα του; Είναι ο Κώστας Μανωλάς, σε πέντε περιπτώσεις, επί ιταλικού εδάφους. Και συμπτωματικά, ο Κόλεϊ έχει χάσει και τις πέντε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0