Πρόσωπα

«Ένα παιδί μετράει τα άστρα»: Η αλλαγή, το γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Έντρικ που πήγε για… τρέξιμο! (video)

«Ένα παιδί μετράει τα άστρα»: Η αλλαγή, το γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Έντρικ που πήγε για… τρέξιμο! (video)

Να μπαίνεις αλλαγή. Στα 18 σου χρόνια. Να σου δίνει την ευκαιρία ο Κάρλο Αντσελότι. Να σκοράρεις. Να μην το πιστεύεις. Αλλά μετά, να μην μπορείς να μπεις στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Πόσα έζησε ο Έντρικ με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την 25η Αυγούστου ο Έντρικ. Διότι έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι του έδειξε εμπιστοσύνη ο Κάρλο Αντσελότι, διότι ένα λεπτό πριν τελειώσει το ματς με τη Βαγιαδολίδ, «έγραψε» ιστορία.

Έστειλε με υπέροχο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και θα συγκαταλέγεται για… πάντα στην ιστορία της «Βασίλισσας».

Έγινε ο 3ος νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον Ριβέρα και τον Ραούλ. Αμφότεροι το έπραξαν στην ηλικία των 17, εκείνος το κατάφερε όντας 18 ετών και 35 ημερών.

Παράλληλα, έγινε ο νεότερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκει δίχτυα στη La Liga, στον 21ο αιώνα. Διότι όσοι αναφέραμε νωρίτερα, τα κατάφεραν τη διετία 1994-95.

Από εκεί και πέρα, είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας του, που αν και δεν είναι Ισπανός, βρήκε δίχτυα σε τόσο μικρή ηλικία. Είπαμε πολλά; Ίσως. Αλλά το σημαντικότερο δεν έχει ειπωθεί ακόμη.

Το γεγονός πως αφού τελείωσε το παιχνίδι, ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον άφησε να μπει στα αποδυτήρια. Του είπε να συνεχίσει μόνος του να τρέχει. Ο «μικρός» το έκανε. Πόσο όμορφη ιστορία. Τι θα έχει να εξιστορεί ο Έντρικ τα επόμενα χρόνια, αν αυτή είναι μόνο η αρχή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0