Πρόσωπα

«Καρδιά μοιρασμένη στα δύο»: Ο Ροντινέι θα πληγωθεί και θα… χαρεί ταυτόχρονα, για Ολυμπιακό και Φλαμένγκο! (video)

«Καρδιά μοιρασμένη στα δύο»: Ο Ροντινέι θα πληγωθεί και θα… χαρεί ταυτόχρονα, για Ολυμπιακό και Φλαμένγκο! (video)

Μία αναμέτρηση, βγαλμένη από «παραμύθι», περιμένει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Στο Μαρακανά, με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, θα διεκδικήσει το Διηπειρωτικό! Ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι, ο… θεατής Ροντινέι, μάλλον θα έχει «μπερδεμένα» αισθήματα!

Στην «καρδιά» του ποδοσφαίρου. Στο ιστορικό Μαρακανά! Εκεί, θα διεκδικήσει η Κ19 του Ολυμπιακού το διηπειρωτικό τρόπαιο, με αντίπαλο τη Φλαμένγκο (24/08, 22:00), με σκοπό να προσδώσει στο «παραμύθι», το πιο αίσιο τέλος!

Μία πορεία που ξεκίνησε από την περασμένη σεζόν, με την κατάκτηση του UEFA Youth League, για να φέρει πια τους «ερυθρόλευκους» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, κόντρα στον κάτοχο του Copa Libertadores Κ20, με διακύβευμα τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Σύσσωμη η πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» έστειλε το δικό της μήνυμα για καλή επιτυχία, όμως η αλήθεια είναι πως ένας ποδοσφαιριστής, μάλλον θα έχει… πρόβλημα, όταν κληθεί να επιλέξει ποιον θα υποστηρίξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση!

Ο λόγος φυσικά για τον Ροντινέι! Ο Βραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές με τις φανέλες των δύο συλλόγων.

Η τελευταία εντοπίζεται μόλις τον περασμένο Μάιο. Όταν και έφτασε ως την κατάκτηση του Europa Conference League, στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα, στον τελικό που διεξήχθη στη Νέα Φιλαδέλφεια! Αποτελώντας βέβαια, σε όλη αυτή την ιστορική «ερυθρόλευκη» πορεία, ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παρ’ όλα αυτά, ανάλογες αναμνήσεις έχει και από την παρουσία του στη Φλαμένγκο. Ο Ροντινέι πήγε στη βραζιλιάνικη ομάδα τον Ιανουάριο του 2016 και παρέμεινε για επτά χρόνια, μέχρι να μετακομίσει στην Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα, είχε και μία περίοδο δανεισμού στην Ιντερνασιονάλ.

Τι έκανε στη Φλαμένγκο ο ποδοσφαιριστής, πλέον, του Ολυμπιακού; Προσέθεσε στη συλλογή του δύο φορές το Copa Libertadores (2019, 2022), μαζί με ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Βραζιλίας! Δεν τα λες και λίγα…

Έτσι, το Σάββατο (24/08) η «καρδιά» του θα είναι… μοιρασμένη. Θα πληγωθεί και θα… χαρεί εξίσου, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα! Δίχως αμφιβολία όμως, ο Ροντινέι θα αισθάνεται περήφανος για τις ακαδημίες και των δύο ομάδων του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0