Πρόσωπα

«Θα μπορέσει να βρει τον διάδοχό του;»: Ο Μάνουελ Νόιερ αποσύρθηκε από τη Γερμανία! (video)

«Θα μπορέσει να βρει τον διάδοχό του;»: Ο Μάνουελ Νόιερ αποσύρθηκε από τη Γερμανία! (video)
Ήρθε η ώρα να πουν «αντίο». Ο Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Γερμανίας, μετά από 15 χρόνια, που υπερασπιζόταν την εστία της!

Για πολλούς είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών. Άλλοι θεωρούν, ότι με την ικανότητα που έχει με την μπάλα στα πόδια, θα μπορούσε να παίζει ως μέσος.

Ωστόσο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη Γερμανία.

Μπορεί να είναι μία χώρα που παραδοσιακά «βγάζει» ποιοτικούς τερματοφύλακες, αλλά ο 38χρονος για πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά εκείνων που τον παρακολουθούσαν σε αγώνες, με τα χρώματα της πατρίδας του.

Άλλωστε, χάρης αυτούς έφτασε μία «ανάσα» από το να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και να βάλει «τέλος» στην κυριαρχία των Μέσι και Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, το 2014, όταν και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε βγει τρίτος στη εν λόγω ψηφοφορία και είναι μεχρι και σήμερα ο τελευταίος χρονικά τερματοφύλακας που κατάφερε κάτι τέτοιο!

Messi, Neuer, Ronaldo, | CTV News

Πλέον, η Γερμανία καλείται να βρει τον νέο της φύλακα «άγγελο», καθώς θα μπορούμε να απολαύσουμε, για ακόμα λίγες στιγμές τον Νόιερ, μόνο με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Φυσικά, υπάρχει ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, αλλά και αυτός διανύει ήδη, το 32ο έτος της ηλικίας του, ενώ όσοι ταλαντούχοι «έρχονται» από πίσω την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, φαίνεται πως δύσκολα θα «φορέσουν» τα γάντια του Νόιερ!

Άραγε θα μπορέσει η Γερμανία να βρει τον αντικαταστάτη του;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0