Πρόσωπα

Η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού ήρθε από… πέρυσι: Ο Μεντιλίμπαρ κέρδισε το «στοίχημα» του Ζέλσον Μαρτίνς! (video)

Η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού ήρθε από… πέρυσι: Ο Μεντιλίμπαρ κέρδισε το «στοίχημα» του Ζέλσον Μαρτίνς! (video)

Άργησε, μα όταν «έλαμψε», ο Ζέλσον Μαρτίνς φρόντισε να το κάνει εμφατικά! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Πορτογάλο να ξεχωρίζει στην προετοιμασία, αλλά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ο 29χρονος εξτρέμ απέδειξε πως δεν θέλει να μείνει μόνο σε αυτό. «Διψά» για κάτι παραπάνω!

Το… καλό πράγμα αργεί να γίνει, σωστά; Ο Ζέλσον Μαρτίνς πάντως, φαίνεται να το στηρίζει ακράδαντα, αποδεικνύοντάς το στον αγωνιστικό χώρο! Μπορεί να αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο για να αποδείξει την ποιότητα που διαθέτει, χρειάστηκε να φτάσουμε στο καλοκαίρι του 2024.

Πέρασαν έξι μήνες, με τον Πορτογάλο να μην καταφέρνει να διακριθεί, ελέω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν αρκετά, κατά τη διάρκεια της περασμένης περιόδου. Στην φετινή προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» όμως, όλα πήραν διαφορετική τροπή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τους Πειραιώτες να εντάσσουν παίκτες στο δυναμικό τους, προκειμένου να ενισχυθούν εν όψει της νέας χρονιάς, που βρίσκει τον σύλλογο να κλείνει 100 χρόνια ζωής. Κι όμως, έως τώρα, η καλύτερη μεταγραφή, φαίνεται να έχει έρθει από… πέρυσι!

Σε όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού, ο 29χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε πως έχει βρει τον καλό του εαυτό. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, μετρώντας μάλιστα πέντε γκολ!

Όλα αυτά, για να οδηγηθούμε στο πρώτο επίσημο «τεστ», κόντρα στον Βόλο (17/08, 0-2), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Stoiximan Super League. Ένα ματς που ο Ζέλσον Μαρτίνς έδειξε ότι όσα έκανε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αποτέλεσαν απλώς το… πρόγευμα!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον Πορτογάλο να συνεχίζει τις εμφανίσεις του, από εκεί που τις άφησε. Μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά ήταν εκείνος που μοίρασε και τις δύο ασίστ, σε Ροντινέι και Μασούρα, για τα γκολ της ομάδας του.

Δραστήριος, δημιουργικός, ένας πραγματικός «γρίφος» για τις αντίπαλες άμυνες. Ο Μεντιλίμπαρ δεν παρασύρθηκε από την περσινή εικόνα του Μαρτίνς και δικαιώνεται. Κερδίζει ένα «στοίχημα» και μαζί την εμπιστοσύνη του ποδοσφαιριστή του.

Κάτι που παραδέχθηκε άλλωστε και μόνος του ο εξτρέμ των «ερυθρολεύκων», αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στον Βόλο. «Νιώθω καλά, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, έχω αυτοπεποίθηση και είμαι σε καλό επίπεδο. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα καλύτερα από σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εάν μείνει υγιής, ο Ολυμπιακός θα έχει προσθέσει στη «φαρέτρα» του ακόμα ένα υπερπολύτιμο εργαλείο. Και η υπομονή που έδειξε, θα τον βγάλει πέρα για πέρα κερδισμένο!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0