Πρόσωπα

«Αυτά, μόνο η Τσέλσι!»: Πήρε και ένατο γκολκίπερ, πληρώνοντας 20 φορές την αξία του, γιατί τον θεωρεί... νέο Κουρτουά!

«Αυτά, μόνο η Τσέλσι!»: Πήρε και ένατο γκολκίπερ, πληρώνοντας 20 φορές την αξία του, γιατί τον θεωρεί... νέο Κουρτουά!

Ο Μάικ Πέντερς είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι και παρότι λίγα είναι γνωστά για τον 19χρονο γκολκίπερ της Γκενκ, η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει προκαλέσει «χαμό» στο Twitter!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βελγίου, ανήκει πλέον στην Τσέλσι. Ο λόγος για τον Μάικ Πέντερς, τον 19χρονο τερματοφύλακα της Γκενκ, που λόγω των εμφανίσεων και των χαρακτηριστικών του, ήδη έχει αρχίσει να συγκρίνεται με τον Τιμπό Κουρτουά!

Ήταν ο βασικός γκολκίπερ της την περασμένη σεζόν και φέτος, λογιζόταν ξανά ως τέτοιος. Ως εδώ, όλα καλά. Είναι μία επένδυση για το μέλλον. Πού είναι το «αγκάθι», για το οποίο αντέδρασαν οι φίλοι της Τσέλσι;

Τόσο στο οικονομικό, όσο και στον αριθμό των γκολκίπερ που έχουν συγκεντρωθεί στους «μπλε» του Λονδίνου!

Συγκεκριμένα, ο Πέντερς είναι ο 9ος γκολκίπερ της Τσέλσι, έστω κι αν θα παραμείνει στο ρόστερ της Γκενκ ως δανεικός, για έναν ακόμη χρόνο.

Από την άλλη, προκαλεί εντύπωση πως οι Άγγλοι έβγαλαν 20 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο Βέλγο, την ώρα που βάσει Transfermarkt, κοστίζει το μόλις ένα! Προφανώς, η κοστολόγηση από το Transfermarkt, δεν σημαίνει και πολλά στη μεταγραφική αγορά, όμως το «χάσμα», είναι τεράστιο!

«Αυτά, μόνο η Τσέλσι!», όπως γράφτηκε και στο Twitter.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0