Πρόσωπα

«Αν πετύχει... διάνα και με τον Μαξ;»: Ο Παναθηναϊκός έχει το know how με τα αριστερά μπακ από τη Γερμανία! (video)

«Αν πετύχει... διάνα και με τον Μαξ;»: Ο Παναθηναϊκός έχει το know how με τα αριστερά μπακ από τη Γερμανία! (video)
Η κοινή θέση, η χώρα καταγωγής κι ο «παλιός», που αν ο Φίλιπ Μαξ πιάσει τα στάνταρ του, λίγοι θα δυσαρεστηθούν!
Ο Φίλιπ Μαξ είναι ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 30χρονος Γερμανός μπακ, ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» και επέλεξε τον αριθμό «3», για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Στην ιστορία των «πρασίνων», δεν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του πολλοί ποδοσφαιριστές από τη Γερμανία. Μόλις έξι.

Ωστόσο, υπάρχει ένας, που όποτε σκέφτεται κάποιος τον συνδυασμό, «Παναθηναϊκός και Γερμανία», έρχεται αυτομάτως στο μυαλό.

Και μάλιστα, τυγχάνει να ήταν κι αυτός αριστερός μπακ, όπως ο Φίλιπ Μαξ!

Ο λόγος για τον Μάρκους Μινχ. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2003 και έμεινε στην Ελλάδα για χάρη του έως το 2005, όταν και έβαλε τέλος στη σπουδαία καριέρα του.

Και λέμε σπουδαία, γιατί πριν έρθει, κατέγραψε περισσότερες από 164 συμμετοχές στην Bundesliga, αγωνιζόμενος στις Μπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ και Κολωνία!

Στην Ελλάδα, ακόμη μνημονεύεται, ειδικά για τις σέντρες-ξυράφι του, και θεωρείται ως ένα βασικό γρανάζι του νταμπλ για τον Παναθηναϊκό, εν έτει 2004.

Σίγουρα, τα πεπραγμένα και το βιογραφικό του Φίλιπ Μαξ, ανεβάζουν ακόμα ψηλότερα τον πήχη.



Μην ξεχνάμε, πως ο συγκεκριμένος παίκτης, διεθνής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, έρχεται από γεμάτη σεζόν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κάποτε (το 2018), κόστιζε 20 εκατομμύρια ευρώ, βάσει Transfermarkt!

Όμως, η χώρα καταγωγής του και η θέση που αγωνίζεται, αβίαστα δημιουργούν συνειρμούς.

Και δύσκολα κάποιος φίλος του Παναθηναϊκού, θα ήταν δυσαρεστημένος αν ο Μαξ προσφέρει στους «πράσινους», έστω όσα ο Μάρκους Μινχ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0