Πρόσωπα

Έντισον Καβάνι: Αρνήθηκε τα «πετροδόλαρα» για να ζήσει το… όνειρο του Μπομπονέρα και τα κατάφερε! (video)

Έντισον Καβάνι: Αρνήθηκε τα «πετροδόλαρα» για να ζήσει το… όνειρο του Μπομπονέρα και τα κατάφερε! (video)

Τα λεφτά στη ζωή δεν είναι το παν και ευτυχώς υπάρχουν στον κόσμο άνθρωποι σαν τον Έντισον Καβάνι, που μας το θυμίζουν συνεχώς. Η Μπόκα Τζούνιορς και το Μπομπονέρα δεν μπορούν να συγκριθούν, με τα χρήματα ολόκληρης της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Έντισον Καβάνι είναι η προσωποποίηση της αγνής αγάπης που έχει ένα μικρό παιδί για το ποδόσφαιρο, ακόμη και τώρα που έχει φτάσει στο 37ο έτος της ηλικίας του.

Μετά το μέτριο πέρασμα από τη Βαλένθια, με μόλις επτά γκολ, ο Καβάνι το καλοκαίρι του 2023 βρέθηκε σε ένα «σταυροδρόμι» και έπρεπε να πάρει μία απόφαση για το μέλλον της καριέρας του. Αν και αγαπήθηκε παράφορα από τους φιλάθλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ήταν κατανοητό πως τα χρόνια είχαν πλέον περάσει και ο Ουρουγουανός δεν μπορούσε να σταθεί ικανοποιητικά στο κορυφαίο επίπεδο.

16904743898449.jpg

Τότε είναι που έπεσε στα χέρια του μία από τις γνωστές προτάσεις της Σαουδικής Αραβίας, που ο μισθός του θα ήταν το… βάρος του σε χρυσό. Εκεί όμως εμφανίστηκε και η Μπόκα Τζούνιορς. Ο θρυλικός σύλλογος της Αργεντινής πλησίασε τον Καβάνι και του πρόσφερε κάτι πολύ πιο σημαντικό από τα χρήματα.

Η Μπόκα έδωσε τη δυνατότητα στον Ουρουγουανό να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει όσο τίποτα στον κόσμο, μπροστά σε φιλάθλους που θα τον αποθεώνουν για την ποδοσφαιρική του αξία και δεν θα τον βλέπουν απλώς ως ένα ακόμη «αξιοθέατο».

Ο Καβάνι άρπαξε αυτή την ευκαιρία, αποδέχθηκε την πρόταση και φόρεσε την ιστορική φανέλα της Μπόκα. Άλλωστε ποιος θα πέταγε έτσι εύκολα στα «σκουπίδια» την ευκαιρία να αγωνιστεί μέσα στο Μπομπονέρα;

Η συμφωνία αυτή φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι μία απόλυτη επιτυχία, καθώς ο Καβάνι έχει βρει στην Αργεντινή τον παλιό του καλό εαυτό και σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/07) η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχθηκε την Μπάνφιλντ, με τον Ουρουγουανό να ανοίγει το σκορ με ένα «τρομακτικό» γυριστό εντός περιοχής, αφού πρώτα στόπαρε την μπάλα με αψεγάδιαστο τρόπο. Το Μπομπονέρα, ως συνήθως, πήρε «φωτιά» και το ονοματεπώνυμο Έντισον Καβάνι έγινε για άλλη μία φορά σύνθημα στα χείλη των οπαδών, με τον ίδιο να πετυχαίνει το 16ο γκολ του στη σεζόν, μέσα σε 23 εμφανίσεις.

Ο «Ελ Ματαντόρ» είναι ένας «μύθος» της Νάπολι και ένας «θρύλος» της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτά που ζει με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς όμως, είναι σίγουρα μία εντελώς διαφορετική «σελίδα» στην ήδη πλούσια καριέρα του.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0