Πρόσωπα

«Μπρινιόλι και τραυματισμοί δεν... πάνε μαζί!»: Πόσες ημέρες έχει μείνει εκτός σε όλη την καριέρα του; (video)

«Μπρινιόλι και τραυματισμοί δεν... πάνε μαζί!»: Πόσες ημέρες έχει μείνει εκτός σε όλη την καριέρα του; (video)
Οι φορές που έχει απουσιάσει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι από την εστία της εκάστοτε ομάδας του είναι ελάχιστες, κάτι που δείχνει πως ο άτυχος τραυματισμός του, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ, είναι μία «κακή παρένθεση».

O Αλμπέρτο Μπρινιόλι, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ΄ Εσκάλδες για τα προκριματικά του Conference League (24/7, 4-3), υπέστη κάταγμα στο χέρι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 2,5 μήνες.

«Άτυχη» στιγμή για τον Ιταλό τερματοφύλακα πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τον τραυματισμό του να τον αφήνει εκτός για 2,5 μήνες, πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι στην πολυετή του καριέρα (από το 2007) έχει χάσει μόλις 7 αγώνες! Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά για τον παίκτη της «Ένωσης» που μένει εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Μπρινιόλι έχει χάσει τρία παιχνίδια, όταν αγωνιζόταν στην Τερνάρα και την δεύτερη κατηγορία Ιταλίας, τον Μάρτιο του 2015. Η αιτία τότε ήταν ένα τράβηγμα και το διάστημα απουσίας του ήταν 17 ημέρες.

Τίποτα δε σταματούσε τον Ιταλό πορτιέρε εκτός από τον… κορονοϊό! Τον Δεκέμβριο του 2020, παίζοντας για λογαριασμό της Έμπολι, τον «χτύπησε» ο Covid – 19 με αποτέλεσμα να απέχει για 11 μέρες από τα γήπεδα χάνοντας τρεις αγωνιστικές.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μπρινιόλι έδινε το «παρών» σε κάθε αναμέτρηση του Παναθηναϊκού. Πιστός φρουρός κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού», έλειψε μόνο μία φορά στις 5 Απριλίου 2023 στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη (1-0).

Ο λόγος, τότε, ήταν μία ενόχληση στην πλάτη και μάλιστα, το πρόβλημα το αισθάνθηκε στην προθέρμανση, καθώς ήταν ήδη στην αρχική εντεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


Πρόκειται, λοιπόν, για τον πιο σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου τερματοφύλακα της ΑΕΚ σε όλη την ποδοσφαιρική του θητεία.

Κι αν στο σύνολό τους οι ημέρες απουσίας του ήταν 30, τώρα οι «κιτρινόμαυροι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τουλάχιστον 75 ημέρες!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0