Πρόσωπα

Τι Γιοβάνοβιτς, τι Τερίμ και τι Αλόνσο: Ο Γερεμέγεφ χρειάζεται μόνο 63' για να δηλώσει «παρών»! (video)

Τι Γιοβάνοβιτς, τι Τερίμ και τι Αλόνσο: Ο Γερεμέγεφ χρειάζεται μόνο 63' για να δηλώσει «παρών»! (video)
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει την Μπότεφ Πλόβντιφ (25/07, 2-1) και να πάρει ένα μικρό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς (01/08, 21:00). Πρώτος σκόρερ της «εποχής» Αλόνσο ήταν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που φώναξε ξανά «παρών», όταν τον χριεάστηκε η ομάδα του! 

O Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να την «πατήσει» απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιφ (25/06, 2-1), ωστόσο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν, έστω και ένα μικρό προβάδισμα, εν όψει της ρεβάνς (01/08, 21:00).

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά και της «εποχής» Αλόνσο ήταν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός - για ακόμα μία φορά-  άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, αφού ο Παναθηναϊκός, απόντος του Ιωαννίδη και με ταλαιπωρημένο, από το EURO, τον Σπόραρ, ζητούσε λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Μπορεί στους «πράσινους» να λογίζεται ως τρίτος επιθετικός πίσω από τους δύο προαναφερόμενους, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μην ασχοληθεί με τα στατιστικά του.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος έχει προλάβει να αγωνιστεί με τη φανέλα του «τριφυλλιού» συνολικά 567' λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις) και έχει σκοράρει, συνολικά εννέα φορές.

Δηλαδή, μετράει ένα γκολ ανά 63’ λεπτά συμμετοχής! Άλλωστε, τις περισσότερες φορές που έχει δει το όνομά του στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ, ήταν όταν η ομάδα του ζητούσε βοήθεια στο σκοράρισμα και ο ίδιος ερχόταν από τον πάγκο, ως αλλαγή!

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το γκολ που είχε πετύχει στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (01/10, 2-2), όταν και ισοφάρισε στο 90+6!

Ενώ, έχει βάλει και την δικιά του υπογραφή σε σημαντικούς αγώνες, όπως απέναντι στον Ολυμπιακό (04/02, 2-0), αλλά και αυτόν απέναντι στους Βούλγαρους (25/07, 2-1).

Φυσικά, τα πολλά σενάρια -κυρίως από Πορτογαλία-, που κάνουν λόγο για μία πιθανή μετακίνηση του Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ, αλλά και οι συνεχόμενοι αγώνες που έχει φορτωθεί ο Σπόραρ, μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά για τον Γερεμέγεφ!

Ο Σουηδός μπορεί να είναι η ευχάριστη «έκπληξη» του Παναθηναϊκού στην «εποχή» Αλόνσο και αν συνεχίσει να σκοράρει με τους ίδιους ρυθμούς, μπορεί να προκαλέσει «πονοκεφάλους», στον νέο τεχνικό των «πρασίνων».

Διονύσης Καλαϊζής 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0