Πρόσωπα

Σισέ και 500.000 ευρώ, δεν άφησαν τον Τετέ να «γράψει» ιστορία στον Παναθηναϊκό με το... καλημέρα! (video)

Σισέ και 500.000 ευρώ, δεν άφησαν τον Τετέ να «γράψει» ιστορία στον Παναθηναϊκό με το... καλημέρα!  (video)
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα είναι για την επόμενη τετραετία ο Τετέ. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου με ποσό ρεκόρ στην εποχή Αλαφούζου (4,75 εκατ.), με τον Βραζιλιάνο να έφτασε κοντά στο να «σπάσει» ένα ρεκόρ που έστεκε αγέρωχο από το 2009 και τη μεταγραφή του Σισέ!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τετέ από την Γαλατάσαραϊ. Οι «πράσινοι» χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους 4,75 εκατ. ευρώ ποσό ρεκόρ στην εποχή Αλαφούζου.

Μάλιστα, ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να τον δηλώσει και στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ (25/07, 01/08). Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, που παρά την ηλικία του (24) έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να βοηθήσει, έστω και ερχόμενος από τον πάγκο.  


Κάτι που αποτυπώνεται και στην χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή, αφού σύμφωνα με το Transfermarkt, κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ! Φυσικά, μιλάμε για έναν από τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές στην Stoiximan Super League και ταυτόχρονα βρίσκεται στη δεύτερη θέση από μία σχετική λίστα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος έγινε ο δεύτερος πιο ακριβός ποδοσφαιριστής που παίρνει μεταγραφή στο «τριφύλλι» πίσω μόνο από τον Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος, που είναι και η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, είχε έρθει το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα, όταν και είχε χρηματιστηριακή αξία 10.5 εκατ. ευρώ! 

Στο εδώλιο ο Djibril Cisse! Το ροζ βίντεο και η υπόθεση εκβιασμού

Ο Τετέ άφησε πίσω του στην τρίτη θέση τον Γκοβού, αφού το καλοκαίρι του 2010 που ήρθε στην χώρα μας είχε αξία 9.5 εκατ. ευρώ!

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι τα δεδομένα εκείνες τις εποχές ήταν διαφορετικά και κανείς δεν ξέρει πόσο θα κόστιζαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές την σημερινή εποχή.

Στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας, θα συναντήσει κανείς πολλούς ποδοσφαιριστές από το σημερινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Μπακασέτας (9 εκατ.) και στην όγδοη οι Αράο και Μαξίμοβιτς με 6 εκατ. ευρώ έκαστως!  

ΚΒΔΚΔ.jpg

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τους ποδοσφαιριστές και τις χρηματιστηριακές τους αξίες όταν ήρθαν στον Παναθηναϊκό 

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0