Πρόσωπα

«Τσεκάρετε τον Χάαλαντ και τον Βέλντε»: Τι έγραφαν οι Νορβηγοί, για τον εξτρέμ που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό! (video)

«Τσεκάρετε τον Χάαλαντ και τον Βέλντε»: Τι έγραφαν οι Νορβηγοί, για τον εξτρέμ που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό! (video)
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός μπορεί να έχει εντυπωσιάσει το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του στην Λεχ Πόζναν, ωστόσο οι Σκανδιναβοί «φώναζαν» από παλιά ότι έχει πιθανότητες να κάνει μεγάλη καριέρα! Τόσο μεγάλη, μάλιστα, που τον έβαζαν στην ίδια πρόταση, με τον νυν σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ακόμα μία μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Μετά τις διαφαινόμενες συμφωνίες με τους Μπρέιθγουεϊτ και Πιρόλα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στο να πάρουν την υπογραφή και του Κρίστοφερ Βέλντε.

Ο Νορβηγός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λεχ Πόζναν και πλέον, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει το δρομολόγιο Πολωνία - Ελλάδα, για να ενταχθεί στους Πειραιώτες.  


Φυσικά, το άκουσμα της μεταγραφής του δεν θα κάνει καμία εντύπωση στους ανθρώπους της πατρίδας τους, μιας και από τα χρόνια του στην Χαουγκεσούντ, ήταν από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σε προ εξαετίας συζητήσεις, για τους παίκτες που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς, ο Κρίστοφερ Βέλντε βρισκόταν δίπλα στο όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ που τότε αγωνιζόταν στην Μόλντε.  


Οι συστάσεις για τον νυν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι είναι περιττές, αφού τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να σκοράρει τόσο στην Premier League, όσο και στο UEFA Champions League! Προφανώς, κάτι ήξεραν από τότε.
Πλέον μένει να φανεί, αν και ο Βέλντε θα δικαιώσει τα όσα έχουν πει στην Νορβηγία από το 2018 για αυτόν! 

«Εξαιρετική τεχνική και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής» έγραφαν χαρακτηριστικά στο «Eurosport Norway» πριν από έξι χρόνια.Πάντως το πρώτο δείγμα στο πολωνικό πρωτάθλημα ήταν άκρως εντυπωσιακό και ο 24χρονος θα έχει την ευκαιρία να «λάμψει» και στα μέρη μας, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 
 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0