Πρόσωπα

Σερντάν Σακίρι: Το «αντίο» ενός παίκτη που δεν συμβιβαζόταν με το... απλό! (video)

Σερντάν Σακίρι: Το «αντίο» ενός παίκτη που δεν συμβιβαζόταν με το... απλό! (video)

Ο Σερντάν Σακίρι δήλωσε πως αποσύρεται από την Εθνική Ελβετίας, φέρνοντας στις μνήμες όλων, τα συναρπαστικά και πλούσια σε φαντασία γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα της.

Ο Σερντάν Σακίρι στα 32 του χρόνια, επέλεξε να σταματήσει από την Εθνική, υπενθυμίζοντας σε όλους τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματά της

Υπήρξε για πολλά χρόνια πιστός στρατιώτης της Ελβετίας. Το βιογραφικό του «βαρύ», ειδικά όταν περιέχει ομάδες όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ και η Ίντερ.

Πάντα παρών στα μεγάλα ραντεβού των «ροσοκροκιάτι» σε EURO και Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ενδεικτικό πως ο 32χρονος επιθετικός έχει σκοράρει δέκα γκολ σε αυτά, από πέντε στη κάθε διοργάνωση, καθιστώντας τον ως τον μόνο Ελβετό μακράν, με αυτή την επίδοση. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον μοναδικό παίκτη που έχει «βρει δίχτυα» στα τελευταία τρία EURO και Mundial!

Ωστόσο ο Σακίρι, είναι περιβόητος για τα εξαιρετικά γκολ που πετύχαινε σε αυτές τις διοργανώσεις. Αρνητής του απλού, κυνηγούσε πάντα το «έξτρα», αυτό που θα άφηνε φίλους και αντιπάλους να μείνουν άναυδοι και να χειροκροτήσουν ασυναίσθητα.

Το BN Sports, σας θυμίζει μερικές από τις «γκολάρες» του Ελβετού άσσου:

Κόντρα στη Σκωτία στο EURO 2024:




Κόντρα στην Πολωνία στο EURO 2016:


Κόντρα στην Ονδούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: 



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0