Πρόσωπα

«Τζόρτζεβιτς, Σιδέρης και στο βάθος ο… αρχηγός του»: Οι «μυθικές» πρωτιές που κυνηγάει ο Γιώργος Μασούρας στον Ολυμπιακό! (video) 

«Τζόρτζεβιτς, Σιδέρης και στο βάθος ο… αρχηγός του»: Οι «μυθικές» πρωτιές που κυνηγάει ο Γιώργος Μασούρας στον Ολυμπιακό! (video) 
Ο Γιώργος Μασούρας θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2027. Οι «ερυθρόλευκοι» χάρη στο τριετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν θα του δώσουν μία μοναδική ευκαιρία να προσπεράσει «θρύλους» της ομάδας και να γίνει «σημαία» του συλλόγου!

Πολλά είχαν ακουστεί για το μέλλον του Γιώργου Μασούρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του. 

Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής παρέμεινε στον Πειραιά υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027!
 

Ο 30χρονος αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα από τον Γενάρη του 2019 και αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του θα κλείσει μία οκταετία στον πολυνίκη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φυσικά, θα μιλάμε για έναν από τους μακροβιότερους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού ήδη έχει 262 συμμετοχές και βρίσκεται πολύ κοντά στο να μπει στην πρώτη 10άδα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει πιο πολλές φορές την ερυθρόλευκη εμφάνιση!

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 12η θέση στην σχετική λίστα μόλις δύο αγώνες πίσω από τον Αντώνη Νικοπολίδη! Ενώ, θα φτάσει στον μαγικό αριθμό «10» όταν ξεπεράσει τον Γρηγόρη Γεωργάτο που πρόλαβε να αγωνιστεί σε 273 αγώνες με τους Πειραιώτες!  

ipiccy_image_11_1.jpg

Απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν και όσα έχει καταφέρει ο Μασούρας στα 5,5 χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι. Στην τροπαιοθήκη του έχει προσθέσει τρία Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ φυσικά και το Europa Conference League!

Kαι όλα αυτά τα έχει συνδυάσει, όντας και ο 12ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 56 γκολ και εννιά πίσω από τον Βασίλη Καραπιάλη!

Όπως είναι εύκολα κατανοητό δύσκολο να φτάσει σε κάποια πρωτιά, αφού ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει 493 «ερυθρόλευκες» εμφανίσεις, ενώ τα γκολ του Γιώργου Σιδέρη σταματάνε στα 224Παρόλα αυτά και να μην καταφέρει, θα έχει γράψει την δικιά του ιστορία στους Πειραιώτες.  


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα ένας παίκτης που το συμβόλαιό του έχει λήξει και είναι ελεύθερος βρίσκεται μέσα και στις δύο δεκάδες! Ο λόγος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το που θα αγωνίζεται, αλλά αν ακολουθήσει τα… «χνάρια» του Μασούρα, θα συνεχίσουν να γράφουν την δικιά τους πορεία με τα ερυθρόλευκα!

Διονύσης Καλαϊζής 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0