Πρόσωπα

Μπαρτσελόνα από… κούνια: Θαύμαζε τον Μέσι από μωρό, φόρεσε τα «μπλαουγκράνα» και φουλάρει για EURO! (video)

Μπαρτσελόνα από… κούνια: Θαύμαζε τον Μέσι από μωρό, φόρεσε τα «μπλαουγκράνα» και φουλάρει για EURO! (video)

Μερικές φορές, οι εικόνες προσφέρουν μοναδικό περιεχόμενο. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου ο Λιονέλ Μέσι απεικονίζεται μαζί με μία μητέρα και ένα μωρό! Δεν είναι όμως, ένα τυχαίο παιδί. Κάθε άλλο, αφού «βάδισε» στο μονοπάτι του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ενώ αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών στο EURO 2024!

Το απόλυτο φωτογραφικό κουίζ! Μέσι με μακρύ μαλλί, στο πλευρό μιας μητέρας και ενός μωρού! Αλήθεια, αναγνωρίζετε τον νεαρό της εικόνας;

Πιθανότατα όχι. Άλλωστε, εκείνη την εποχή βρίσκεται ακόμα σε βρεφική ηλικία. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και σήμερα, δεν έχει ακόμα ενηλικιωθεί! Αυτό ωστόσο, δεν τον εμποδίζει να φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνα, να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να «κοσμεί» με το ταλέντο του, τα γήπεδα της Γερμανίας, στο EURO 2024!

Η απάντηση, πλέον, μοιάζει να είναι προφανής! Ο μικρός της φωτογραφίας, δεν είναι άλλος, από τον Λαμίν Γιαμάλ! Ο ταλαντούχος έφηβος των «μπλαουγκράνα», που σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Λουίς Ντε Λα Φουέντε!

Πρωταγωνιστής τόσο στη Βαρκελώνη, όσο και στην «φούρια ρόχα», ο Γιαμάλ φαίνεται ότι πήρε το… βάπτισμα του Μέσι, ήδη από παιδί! Μαζί και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που τον καθιστούν μοναδικό. Στοιχεία που δύνανται να τον απογειώσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Μοιάζει σαν… αστείο. Η μοίρα μερικές φορές, «παίζει» περίεργα παιχνίδια, αλλά συνάμα όμορφα, βγαλμένα από παραμύθι. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, όταν αποτυπωνόταν στον φακό το συγκεκριμένο «κλικ», ότι έμελλε να μετατραπεί σε ιστορικό;

Από τη μία πλευρά, ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, πριν ακόμα κάνει τον κόσμο… δικό του! Απέναντι, ένα ταξίδι στο μέλλον, με πολλές ελπίδες. Κοινός παρονομαστής, η Μπαρτσελόνα!

Οι φωτογραφίες μπορούν να «πουν» πολλά ψέματα. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, «κρύβουν» ιστορίες που δύσκολα συναντάς. Εκεί, ανήκει και το «ραντεβού» του μικρού Γιαμάλ με τον Μέσι. Μία εικόνα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί προοικονομία, για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια.


Πηγή φωτογραφίας:
Fabrizio Romano

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0